Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μόνο διαφορά ποιότητας των δυο ανθρώπων;
(Έβερτ - Σημίτη)


Έγραφα την προηγούμενη Δευτέρα πως ο Γιώργος απαλλάχθηκε από το μεγάλο βαρίδι του κόμματος. Του Σημίτη. Που διέλυσε ουσιαστικά το κόμμα, βγάζοντας του από το δρόμο του, τον Τρίτο προς τον Σοσιαλισμό έλεγε ο ιδρυτής του, και το έκανε νεοφιλελεύθερο. Αντίγραφο της ΝΔ.
Το βράδυ στο δελτίο άκουσα την είδηση πως ο κ. Έβερτ δε θα πολιτευθεί και θέλει μόνο την τελευταία θέση στο Επικρατίας.
Χάρηκα να ‘μαι ειλικρινής αφού είδα πως υπάρχει άνθρωπος που δεν γαντζώνεται από την καρέκλα. «Έτσι ή αλλιώς σκέφτηκα απαλλάχθηκε ο Γιώργος, αλλά αυτή είναι η διαφορά ποιότητα των μονομάχων του ’96. Ο Ενας με την δυσαρέσκια φεύγει το άλλο ο δίοχνει ο αρχηγός»
Το Σάββατο η Καθημερινή» είχε συνέντευξη του κ. Πάγκαλου, ο οποίος λέει σε κάποιο σημείο: «...Ο κ. Σημίτης όμως δεν έχω την αίσθηση ότι απεκλείσθη. Του εδόθη η δυνατότητα να είναι είναι σε όποιο ψηφοδέλτιο επιθυμεί κι εκείνος επέλεξε το Επικρατείας. Ο πρόεδρος όμως δεν είναι υποχρεωμένος να βάλει κάποιον στο Επικρατείας επειδή το επιθυμεί...»
Εκτός από το ψέμα (σε όποιο ψηφοδέλτιο επιθυμεί ενώ του πρωτινέ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ Α’ Αθηνών και Α’ Πειραιώς) με ανησύχησε και το «Δεν έχω την αίσθηση ότι απεκλείσθη».
Λέτε να γυρίσαμε στον παλιό, ακόμη πιο, κακό Σημίτη;
Που έκανε ακριβώς όπως η οχιά;
Για όσους δεν ξέρουν στα χωράφια την άνοιξη υπάρχουν οχιές. Φιδάκια πολύ μικρά καφετιά που κάνουν τα πεθαμένα αλλά ακουμπόντας τα άνθρωπος ή άλλο ζώο αμέσως τσιμπάνε τα δηλητηριάζουν φυσικά με το ισχυρό δηλητήριο που διαθέτει.
Έτσι έκανε και ο Σημίτης σαν το εν λόγω φιδάκι. Το έφτινε ο Ανδρέας από το ’81 κι αυτός δεν έφευγε.
Πολύ φοβάμαι ότι γύρισε πάλι στην ίδια κατάσταση. Γιώργο, λοιπόν, προσοχή στις οχιές. Και στο ΠΑΣΟΚ έχει πολλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου