Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ενας Θρύλος στον «Θρύλο»


Είδα στο «Φως» σήμερα φωτογραφία του μεγάλου, Ζίκο να πανηγυρίζει κάποιο γκολ του χθεσινού αγώνα. Γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στον παρθενικό του αγώνα ως προπονητή του Ολυμπιακού.
Ο Αρτούρ Αντούνες Κόιμπρα «Ζίκο», Ο Λευκός Πελέ όπως τον έλεγαν οι συμπατριώτες του που μας είχε θαμπώσει με το τρόπο που χειριζόταν με τα πόδια την μπάλα και τα γκολ του.
Κοινώς τον τρόπο που της μιλούσε.
Αμέσως σκέφτηκα πως άνθρωποι, προπονητές (καλοί ή κακοί) δεν αντιδρούν σε κάτι καλό ή κακό που κάνει ή ομάδα τους,
Παρεμπιπτόντως άνοιγα την τηλεόραση λίγο μετά το τέλος του αγώνα, κι έδειξε να κάνει κίνηση απογοήτευσης. Ξέροντας πως το σκορ είναι 2 – 1 σκέφτηκα «πάει ισοφάρισε η ΑΕΚ» κι όμως ήταν η στιγμή του 2-1.
Το ζει το παιχνίδι ο άνθρωπος. Όπως πρέπει να κάνει κάποιος που ασχολείαι με το ποδόσφαιρο. Κι έγινε οπαδός του Ολυμπιακού όπως ήταν της Φενέρ Μπαξε όταν ήταν προπονητής της ή της ΤΣεΣεΚά ως πριν απολυθεί.
Ετσι κάνει όποιος το έχει στο αίμα του. Και η φωτογραφία αυτή είναι το πιο καλό πιστοποιητικό για το ότι θα κάνει καλή δουλειά στον Ολυμπιακό. Και θα έχει επιτυχίες, όσο τον αφήσει ο κ Κόκαλης που είναι ένα παράξενο κράμα οπαδού και επιχειρηματία.
Πάντως και δουλειά θα κάνει και σπουδαίο ποδόσφαιρο θα δούμε.
Καλώς μας ήρθες σενιόρ Ζίκο. ΚαλορίΖΙΚΟς, όπως επιτυχημένα έγραψε χθες λίγο μετά το τέλος του αγώνα το sport24.gr ο σπουδαίος ο νέος σου προπονητής Θρύλε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου