Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Σωκράτης Κόκαλης: Ένας πρόεδρος που αντιδρά σαν οπαδός

Πέσαμε απ’ τα σύννεφα, προχθές όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Σωκράτης Κόκαλης απέλυσε τον προπονητή της ομάδας κ. Τιμούρ Κετσπάγια λόγο πριν τον αγώνα με την Αλκμάαρ. Εναν αγώνα που περιμέναμε όλοι οι φίλοι της Πειραιώτικης ομάδας πως και πως.
Υπηρεσιακοί προπονητές ανέλαβαν ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς με τον Ανδρέα Νινιάδη.
- Μμ σκέφτηκα θα νικήσει με την δουλεια που έκανε ο κ. Τιμούρ και θα μείνει ως πετυχιμένος.
Εν τω μεταξύ διάβασα την ίδια μέρα για δυσαρέσκια των παιχτών γιατί τους έβριζε ο κ. Κετσπάγια, και πείστικα οτι θα νικήσουν, αφού έγινε το δικό τους
Πραγματικά αν και δεν έπαιξαν φοβερά νικήσαν με 1 – 0 υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού του μεγάλου τέως ποδοσφαιριστη Ζίκο.
Τώρα αν μπορέσει να κάνει καλή δουλειά ποιος ξέρει αλλά δεν έχει και επιτυχίες να τον ακολουθούν στη σύντομη προπονιτική του καριέρα
Απ την όλη ιστορία δυο πράγματα μένουν.
Για την τύχη του κ. Κετσπάγια φταίει και ο ίδιος μια που είναι βρωμόστομος και φωνάζει βρίζοντας τους ποδοσφαιριστές τους όσο μεγάλο όνομα και να’ναι.
Αυτό είναι το σημαντικότερο, η ηρεμία στον χώρο δουλειάς. Τ’ ακούς Γιάννη;
Το δεύτερο και σημαντικότερο ότι ο κ. Κόκαλης αντιδρά ως οπαδός. Και στον αγώνα με την Σέριφ και με την Καβάλα κατακρίθηκε με συνθήματα από τους οργανωμένους οπαδούς της «Θύρας 7».
Ο κ. Κόκαλης τον έδιωξε λέγοντας ότι ο κόσμος είχε δίκιο. Φέρθηκε σαν έναν απ’ αυτούς μια που θα το έκανε όποιος από τους συνδεσμίτες μπορούσε. Το έκανε ο κ. Κόκαλης. Και συνήθως έτσι κάνει τόσα χρόνια τώρα παίρνοντας σαν διάδοχό του όχι ότι φτηνότερο αλλά σίγουρο έναν που θαύμαζε όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, από μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή (Δείχνει πάντα, με κάθε ευκαιρία ότι θαυμάζει το ποδόσφαιρο της Βραζιλιάνικης σχολής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου