Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Κι όμως, πάμε Μουντιάλ

Αρχή της προεκλογικής περιόδου και φτάσαμε στην τελική ευθεία για την πρόκριση της Εθνικής μας ποδοσφαίρου για την πρόκριση στο Μουντιάλ που θα γίνει του χρόνου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
Κι εκεί που ήμασταν φαβορί για την πρόκριση ήρθε η ήττα του Σαββάτου από την Ελβετία.
Εκεί μα έφταιγε ο διαιτητής γιατί απέβαλε στο πρώτο ημίχρονο τον παίχτη που δεν είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή ούτε μία θετική προσπάθεια.
Ήρθε και το χθεσινό χαστούκι από την αδύναμη Μολδαβία. Μάλιστα με ένα γκολ το 90’. Έσπασε μια φορά το τσούκου τσούκου που παίζουμε από τότε που ήρθε ο Ρεχάγκελ όχι ότι πιο παλιά παίζαμε καλύτερα, άλλα μετά το 2002 όλες οι πίσημες νίκες μας είναι 1 - 0. Κι αρχίσαν να φωνάζουν οι εφημερίδες.
Τώρα; Εκεί που διεκδικούσαμε την πρώτη θέση από την Ελβετία διεκδικούμε την δεύτερη από την Λετονία, για να παίξουμε μπαράζ.
Εκτός αν μας κάνει δώρο η Ελβετία και φέρει ισοπαλία στο Λουξεμβούργο. Την άλλη αγωνιστική έχει ρεπό και μας περνά 3 βαθμούς
Εμείς παίζουμε με την Λετονία και το Λουξεμβούργο εδώ. Ενώ η Λετονία εκτός από την επίσκεψη στο Καραϊσκάκη φιλοξενεί και την Μολδαβία.
Αν κάνουν το χρέος τους οι ποδοσφαιριστές μας έχουμε εξασφαλισμένη την δεύτερη θέση και το μπαράζ. Κι αν παράλληλα πάρουμε το δωράκι μας την πρώτη.
Η τύχη που έχει αυτή η εθνική μάλλον θα το πάρει και τα σημερινά κατακριτικά πρωτοσέλιδα μάλλον είναι μια παρένθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου