Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν μιλά καθαρά ο Γιώργος

Έπεσε σχετικά πρωί μια τοπική εφημερίδα της Θεσσαλίας. Ξεφυλλίζοντας την (όχι δεν είναι η Ελευθερία ούτε ο Κήρυκας) είδα άρθρο ενός Θεσσαλού (όχι Λαρισαίου) υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Καταλήγει «Ο Αχελώος ξεκίνησε επί Ανδρέα Παπανδρέου και θα τελειώσει επι Γιώργου Παπανδρέου»
Σκέφτηκα ή ανημέρωτος είναι ή μεγάλος ψεύτης. Εδώ ο Γιώργος λέει θα σκεφτεί αν θα το ολοκληρώσει το έργο, πετώντας εκατομμύρια Ευρώ και δισεκατομμύρια δραχμές. Ουσιαστικά δεν το θέλει. Και ναι μεν οι μοδάτοι Οικολόγοι λένε καθαρά ότι είναι αντίθετοι αγνοώντας το «Μαύρισμα» που θα φάνε στη Θεσσαλία. Αυτό ακριβώς φοβάται ο Γιώργος και δεν λέει τις σκέψεις του,
Όμως η δεύτερη σκέψη μου ήταν πιο χαλαρή. Αιφνιδιάστηκε ο κόσμος και δεν ξέρει τι να πει. Όπως εγώ, ο αφελής, περίμενα να ανακοινώσει το όνομα της λίμνης Μουζακίου «Ανδρέα Παπανδρέου» (κατα του «Νικολάου Πλαστήρα» ο Ταυρωπός).΄
Είναι η επιθυμία του λοιπόν. Όπως επιθυμία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ. Και τι να κάνει ο άνθρωπος όταν οι Θεσσαλοί αγρότες τα ακούνε όλα αυτά.
Αγρότες που επιδοτούνταν για το βαμβάκι, μέσω ενός διεφθαρμένου συστήματος που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν τίποτε να αλλάξει.
Τώρα ακούμε να λένε για «αλλαγή καλλιεργειών» από εκπροσώπους αυτών που ευθύνονται πιο πολύ για τα χάλια της αγροτικής οικονομίας. Αυτών που δεν κάναν τίποτε να οδηγήσουν εκεί τον λόσμο.
Δυσοίωνα τα πράγματα. Φοβάμαι δεν γυρίζει, όπως θα ‘πρεπε το ΠΑΣΟΚ στις ρίζες του. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Με την ευκαιρία αναφέρω γνωστή μου να λέει «Θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ γιατί επί ΠΑΣΟΚ είχαμε πιο πολλά λεφτά».
Της απάντησα δυστυχώς τα χρόνια των παχιών αγελάδων, τα χρόνια του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ περάσαν. Τώρα έχουμε να επιλέξουμε το λιγότερο κακό. Και δυστυχώς δεν ξέρω πιο είναι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου