Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τα κατάφερε ο κ. Παπανδρέου

Μεγάλη πειθώ έχει ο κ. Παπανδρέου; 100%. Στο να κατηγορεί την Ελλάδα.
Αυτό αποδείχτηκε στην άλλη διαρκή που είχε η συνέντευξη του κ. Τρος Σκαν.
Εκτός ότι έψαχνε είσοδο στο ΔΝΤ του είπε πως οι Ελληνες «είναι χωμένοι μέσα στα σκ@τ@».
Βέβαια ο κ. Παπανδρέου σαν μετανάστης της χώρας μας βλέπει τι είναι γύρω εκεί που μένει. Στα Βόρεια Προάστια.
Και θα συμφωνίσω πως οι πιο πολλοί κάτοικοι των περιοχών αυτών, δεν λέω όλοι γιατί γενίκευση είναι αρχη φασισμού, έχουν πράγματι χόμπι τους την φοροδιαφυγή. Και αν πούμε πως αυτούς ενοούσε ο κ. Πάγκαλος, που δεν τους ενοούσε γιατί εκλέγεται στο υπόλοιπο Αττικής (και απο την επεξήγισή του μετά), πράγματι μαζί τα έφαγαν.
Με την διαφορά πως τώρα, που αν πράγματι η Ελλάδα είναι στο χείλος του γκρεμού, πληρώνουν τα λιγότερα. Κι εμείς που δεν συμμετείχαμε σ’ αυτά τα πάρτι πληρώνομαι την μερίδα του λέοντος.
Αν που έχει ο κ. Παπανδρέου την μισή αποτελεσματικότητα που έχει στο να κατηγορεί τους Ελληνες,να έχει στο να σώσει την χώρα θα γίνουμε σύντομα παράδεισος.
Όμως δεν με προξενεί εντύπωση που ο μεγαλύτερος δυσφημιστείς της χώρας μας είναι ο κ. Παπανδρέου.
Αυτός δεν είναι που είπε πέρυσι «πως κυβερνά ένα διεφθαρμένο έθνος» αυτός δεν είναι που έλεγε πως «είναι κυβερνήτης του Τιτανικού».
Ευτυχώς που δεν είναι οπαδός της θεωρίας, που ασπάζομαι κι εγώ για ποιο λόγο μας μισούν οι Βόρειοι.
Μα μισούν και μάλιστα πολύ γιατί βρισκόμαστε στην πιο ευλογημένη περιοχή του κόσμου, με θαυμάσιο καιρό. Ακόμη σεν δουλεύουμε όσο αυτοί και το καλοκαίρι διασκεδάζουμε τις οικογένειες τους και ικανοποιούμε (και σεξουαλικά) τις γυναίκες τους. Αν την είχε ακουστά σίγουρα θα προσπαθούσε να την αλλάξει. Θα έκανε κάτι να ικανοποιήσει και τους σκληρά εργαζόμενους στη Βόρειας Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου