Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αύριο εθνική γιορτή με αποδοκιμασίες;

Όπου και πάνε οι κυβερνώντες πολιτικοί και δη οι υπουργοί αποδοκιμάζονται. Την προηγούμενη βδομάδα. Ήταν η σειρά του Λοβέρδου. Μάλιστα σε βιβλιοπωλείο στο Χαλάνδρι.
Την συγκεκριμένη αποδοκιμασία την μάθαμε μόνο από blog.
Όμως το γιαούρτωμα του Πάγκαλου στα Καλύβια, το είδαμε σ’ όλα τα κανάλια. Όπως σε πολλά μέσα είδαμε και τις αποδοκιμασίες του πρωθυπουργού στην Σύρο. Ως και η κ.Κατσέλη που θεωρείτε «αντιμνημονιακή», «τ’ άκουσε» προχθές στη Θεσσαλονίκη.
Το θέμα όμως ότι αύριο είναι η εθνική μας γιορτή. Έχουμε παρελάσεις και παριστάτε σ’ όλες τις πρωτεύουσες των νομών, υπουργοί ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Αύριο πως θα πάνε; Δε θα έχουμε αποδοκιμασίες;
Πολύ πιθανό να έχουμε. Και μάλιστα πολλές.
Το άσχημο είναι πως δε θα τα δούμε live. Αυτό που φαντάζομαι τα μεγάλα κανάλια να έχουν συνδέσεις με τους χώρους των παρελάσεων να αναφέρουν τις αντιδράσεις του κόσμου όπως ακριβώς κάνουν στις εκλογές με τα εκλογικά τμήματα των κομμάτων.
Φυσικά κανένας μας δεν επικροτεί τις εκδηλώσεις αυτές. Όμως κάπως θα πρέπει να δείξει ο λαός μας την δυσαρέσκεια του. Θα μου πείτε υπάρχουν και χειροδικίες (όπως του κ. Χατζηδάκη ακόμη και του κ. Πάγκαλου). Φυσικά πάντα υπάρχουν θερμόαιμοι που κάνουν τέτοιες κινήσεις. Και να μη ξεχνάμε πως σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις επικρατεί η ψυχολογία του όχλου.
Πάντως αν γενικευτούν αύριο οι αποδοκιμασίες θα είναι μια απάντηση στον κ. Πάγκαλο που βλέπει παντού οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, μια που δεν είναι δυνατόν να έχει τόσους πολλούς ο ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Σε άλλες εκδηλώσεις βλέπει μόνο ΚΚΕ κι εδώ βλέπει ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου