Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αποδομεί το όνομά του

Ο κ. Παπανδρέου κατεδαφίζει την Ελλάδα, κατεδαφίζει και το όνομα που είχει φτιάξει ο πατέρας του στη συνείδηση του λαού. Ο πατέρας του που είχε φτιάξει το όνομα που είχε χαλάσει ο πατέρας του ο «γέρος της Δημοκρατίας» την εποχή που ήταν «πρωθυπουργός του ελληνικού κράτους στον εμφύλιο».
Παραχωρήσαμε λέει κυριαρχικά μας δικαιώματα. Μια δήλωση που αποτέλεσμα είχε να εισπράξει μήνυση τόσο αυτός κι όσοι ψήφισαν το λεγόμενο μνημόνιο (για εσχάτη προδοσία). Χαλάει την σχέση του με τους συνδικαλιστές που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ ακόμη και την εποχή του εκσυγχρονισμού.
Τώρα χτυπά τον Καντάφι. Προφανώς και δεν ήταν στο χέρι του να μη συμμετάσχει στις επιχειρήσεις, αλλά πιστεύω δεν έκανε προσπάθεια να διαπραγματευτεί να κερδίσουν όλοι τελικά.
Να πει στους Ευρωπαίους «αφήστε τον σε μένα» ώστε να διαπραγματευτεί με τον Καντάφι για το καλό το δικό του (Του Καντάφι) και της Ελλάδος. Φυσικά και του Παπανδρέου.
Θα μου πείτε είσαι σίγουρος πως θα το κατάφερνε; Όχι το αντίθετο. Αλλά να δείξει πως τιμά τους φίλους του. Αλλά τι λέω ε; Εδώ δεν τιμά τον λαό που του έδωσε τόσο μεγάλη διαφορά στις εκλογές του 2009. Δεν τιμά ούτε τους ανθρώπους που ψήφισαν εσωκομματικά αντίθετα απ’ ότι ήθελαν «οι βαρόνοι του τύπου» που χαϊδεύουν τα αυτιά των οπαδών του χώρου
Εξακολουθώ να μην είμαι σίγουρος. Βλάκας ή μεγάλος ηγέτης είναι (αν πηγαίνει σε σωστό δρόμο, που μόνο ο ίδιος και μερικοί «αυλοκόλακες» πιστεύουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου