Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Oι κορυφαίες εφαρμογές για smartphone
για το 2014 όπως τις ανακοίνωσε η Google

Μια που έχουμε τις ζέστες ενός πρόωρου (σύντομου όπως λένε οι ειδικοί) καλοκαιριού, να δούμε ένα χαλαρό θέμα
Τα κινητά τηλέφωνα πλέον εδώ και μερικά χρόνια είναι πλέον μικροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές που όλο και γίνονται δυνατότεροι. Η αλήθεια είναι πως αυτό που... ανεβάζει το «IQ» των συγκεκριμένων τηλεφώνων είναι οι εφαρμογές. Κυκλοφορεί μία πληθώρα από αυτά τα «εργαλεία», αλλά ποια είναι τα καλύτερα; Η Google έχει την απάντηση.
* * *

Ο κολοσσός της τεχνολογίας ανακοίνωσε τις κορυφαίες εφαρμογές για τα smartphone για το 2014.
Στη λίστα μπήκαν συνολικά 67 app. Ανάμεσά τους είναι για παράδειγμα το Wunderlist, η εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη να φτιάχνει λίστες, για να οργανώνει όσα έχει να κάνει, από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, μέχρι τη λίστα του σούπερ μάρκετ. Διαθέτει υπενθυμίσεις, αλλά και τη δυνατότητα να μοιράζονται οι χρήστες τις λίστες τους με άλλους.
Μία από τις κορυφαίες εφαρμογές για φέτος, σύμφωνα με την Google είναι και το Shazam, το οποίο είναι γνωστό για την... ικανότητά του να αναγνωρίζει τραγούδια και να δίνει πληροφορίες για αυτά. Ομως, δεν κάνει μόνο αυτό, καθώς έχει επεκταθεί στον κινηματογράφο, τις διαφημίσεις και την τηλεόραση.
Ψηλά στη λίστα είναι και το SwiftKey, μία εφαρμογή που κάνει πιο εύκολη την πληκτρολόγηση, «μαντεύοντας» τη λέξη που γράφει ο χρήστης, χρησιμοποιώντας στοιχεία από παλιότερα SMS του.
Δείτε αναλυτικά τις κορυφαίες εφαρμογές, σύμφωνα με την Google, ΕΔΩ.



Αναδημοσίευση: iefimerida.giefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου