Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Η μεγάλη λεηλασία του Ελληνικού λαού!
Συγκλονιστικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος!


Μας πίνουν το αίμα οι… φίλοι και εταίροι μας, μπροστά στους οποίους ο Σάιλοκ μοιάζει μαθητούδι… Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, όπως… αναδύεται γυμνή από τους αριθμούς, τους οποίους οι ομοτράπεζοί μας έχουν θεοποιήσει, κι ας πεινάνε κι ας αυτοκτονούν άνθρωποι..
* * *
Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, τα οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο δικός τους άνθρωπος, ο Γιάννης Στουρνάρας, και επομένως κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει, είναι… τρομοκρατικά. Και οι εταίροι μας αποδεικνύονται χειρότεροι τρομοκράτες από τον Ξηρό και τον Μαζιώτη.
Η Ελλάδα από το 2010, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου μάς έβαλε στο Μνημόνιο, με τη σύμφωνη γνώμη του Βενιζέλου, μέχρι και την ώρα που παρέδωσαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλαδή όλο το 2014, πήρε:
* από το ΔΝΤ 32 δισ. ευρώ και
* από τη δανειακή σύμβαση (GLF και EFSF) 194,7 δισ. ευρώ.
Σύνολο 226,7 δισ. ευρώ. 
Από αυτά πήγαν:
* στην κάλυψη του ελλείμματος (δηλαδή, έμειναν στην Ελλάδα) μόλις 33,3 δισ. ευρώ
* σε τόκους 48,7 δισ. ευρώ και
* σε τοκοχρεολύσια 191,8 δισ. ευρώ.
Τι προκύπτει από όλους αυτούς τους αριθμούς;
Ότι ο ελληνικός λαός είναι το μεγάλο κορόιδο της οικουμένης. Από τα 226,7 δισ. ευρώ που δανειστήκαμε στα πέντε χρόνια, μόνο τα 33,3 δισ. ευρώ (14,69%) κρατήσαμε εμείς για να καλυφθεί το έλλειμμα που είχε η χώρα μας.
Τα υπόλοιπα (193,4 δισ. ευρώ) πήγαν στην τσέπη των δανειστών μας, συν 76,7 δισ. ευρώ, λεφτά από την αφαίμαξη του ελληνικού λαού αυτά τα τραγικά πέντε χρόνια, για να πληρωθεί ο συνολικός λογαριασμός του Α’ και του Β’ Μνημονίου, που είχε φθάσει στα 270,1 δισ. ευρώ με τους τόκους και τα τοκοχρεολύσια.
Δείτε τώρα πως δημιουργήθηκε το χρέος αυτό έως το 2014 και ποιοι ευθύνονται για αυτό μέσα από πίνακες οι οποίοι είναι αδιάψευστοι μάρτυρες για το πως και ποιοι καταχράστηκαν 1.4 τρις εύρω από το 1974 έως σήμερα φορτώνοντας τα στις πλάτες μας. Δείτε επίσης σε πίνακες τι παρέλαβαν και τι παρέδωσαν οι κυβερνήσεις από το 1974 έως το 2009 άλλα και ποσά δις εύρω δώσαμε από το 2010 έως σήμερα για να αντιληφθείτε το μέγεθος του εγκλήματος των εντολοδόχων πολιτικάντηδων εις βάρος μας.


 
-ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΠΗΓΗ : 300sploggers.blogspot.gr


Αναδημοσίευση: triklopodia.gr