Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τα τρολ του ίντερνετ είναι ψυχοπαθείς (;)



Την περασμένη Τρίτη (6/3), είχα ασχοληθεί με τα συμπτώματά που μπορεί να δείχνουν ψυχοπάθεια. Δεν τα έγραψα όλα τα συμπτώματα που βρήκα γιατί κάποιο το βρήκα υπερβολικά.
Αναδημοσιεύω σήμερα και αυτή την πληροφορία. Μιλάω για τα λεγόμενα τρολ. Και τη συμπεριφορά που έχουν στο διαδίκτυο.
Επειδή μετά από δεύτερη μου σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα πως οι άνθρωποι αυτοί έχουν τα πιο πολλά συμπτώματα, σύμφωνα με το προηγούμενο κείμενο (που θα βρείτε κι εδώ), αναδημοσιεύω σήμερα το κείμενο που είχα απορρίψει πριν μια βδομάδα.
* * *
Υπήρξε ένα ερωτηματολόγιο σε πολλά πανεπιστήμια του Καναδά. Στα θέματα τέθηκαν ερωτήσεις όπως το πόσο χρόνο ξοδεύουν στο διαδίκτυο, πόσο συχνά αφήνουν σχόλια και αν κοροϊδεύουν ή όχι τους άλλους ανθρώπους. Σχεδόν το 95% των διαδικτυακών τρολ έδειξε το αποτέλεσμα, πως είναι ένας συνδυασμός των εξής τεσσάρων δυσάρεστων χαρακτηριστικών: Μακιαβελισμός, ναρκισσισμός, ψυχοπάθεια και σαδισμός. Οι άνθρωποι που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα, απολαμβάνουν να πληγώνουν και να εξαπατούν τους άλλους ανθρώπους και ποτέ δεν αισθάνονται τύψεις για τις πράξεις τους. Αυτά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά όλων των ψυχοπαθών.

Αναδημοσίευση: tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου