Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Παράγινε με τις προσφορές των εφημερίδων

Πάντα είχα «πρόβλημα» στο να αγοράσω την εφημερίδα του Σαββατοκύριακου (και το Σάββατο και την Κυριακή). Επειδή πάντα είχαν σχόλια (οι Κυριακάτικες αρχικά) από τα γεγονότα όλης της βδομάδας έμαθα να αγοράζω ανάλογα με τα θέματα τους των πρώτων σελίδων τους.
Αργότερα έγιναν και οι Σαββατιάτικες εκδόσεις έτσι (ποιο χαλαρά στα έντυπα που βγαίνουν κάθε μέρα είναι αλήθεια).
Έγινε πιο μεγάλη η «μανία» μου όταν άρχισαν να γεμίζουν οι εκδόσεις με περιοδικά κι άλλα εκδοτικά καλούδια.
Με την κυκλοφορία του «Πρώτου Θέματος» άρχισαν να μπαίνουν στο «πακέτο» και οι κινηματογραφικές ταινίες αρχικά όσο και τα μουσικά έργα. Στην αρχή (και τώρα) οι συλλογές και μετά ολοκληρωμένα δισκογραφικά έργα.
Εκεί λοιπόν άρχισα να τα χάνω, όπως πιστεύω κι όλος ο κόσμος. Αγοράζω το Σαββατοκύριακο πλέον με κίνητρο όχι μόνο την ύλη της εφημερίδας αλλά και της προσφοράς. Βέβαια υπάρχουν οι εφημερίδες που πότε και πότε επαναλαμβάνουν την προσφορά μια άλλη ημέρα της εβδομάδας . Οπως κι κάποια άλλη που το stock τψν προσφορών όλης της χρονιάς το δίνει δωρεάν τον Αυγουστο, ως κίνητρο να την αγοράσουμε. Λες και την αγοράζουμε, όταν το κάνουμε και για κάτι άλλο.
Αυτό που μου συνέβη αυτή την βδομάδα όμως δεν μου έχει ξανασυμβεί.
Το Σάββατο ήταν λογικά τα πράγματα. Δύο εφημερίδες ήταν αυτές που θέλησα να πάρω, πήρα την μια και περιμένω την επανέκδοση της προσφοράς.
Εφτασε η Κυριακή. Από την προηγούμενη ήθελα να πάρω τρεις. Βλέποντας την ανασκόπηση του τύπου για τα θέματα η επιθυμία μου έγινε πιο μεγάλη. Λογω των θεμάτων που υπήρχαν άλλες δυο. Συν την άλλη που ήθελα ούτως ή άλλως να πάρω λόγω της προσφοράς, Να μην ξεχάσω και την άλλη που κάνει (καινούρια) ιστορική σειρά δώδεκα τόμων.
Είδα πως άλλη ξεκινούσε μια προσφορά. Και άλλη είχε σε εξέλιξη προσφορά που πήρα την αρχή της.
Τελικά μήπως θα έπρεπε όλες οι εφημερίδες που κυκλοφορούν κάθε μέρα να επαναλαμβάνουν τις προσφορές τους και μια άλλη μέρα της βδομάδας; Ή μήπως θα πρέπει να την κόψουν αυτή την συνήθεια με τις προσφορές και να έχουμε πάλι εφημερίδες εφημερίδες κι όχι Σούπερ μάρκετς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου