Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Καλή τύχη στον Ολυμπιακό

Τελικά παραμένει – μέχρι νεωτέρας – στο λιμάνι ο κ. Βαλβέδε. Αποφασίστηκε η επέκταση του συμβολαίου του, όπως ήταν καθορισμένο άλλο αν ο ίδιος προκάλεσε θέμα εκεί που δεν υπήρχε με σκοπό το πιο πιθανό να τσιμπίσουν πρωτοκλασάτες Ισπανικές ομάδες. Δεν τσίμπησαν (αφού οι πατριώτες του τον ξέρουν) και θα τον λουστούμε ακόμη μια φορά.
Καλή τύχη τον Ολυμπιακό λοιπόν (ή μάλλον στον Olympiacos) που τον έχει στον πάγκο σε μια φορτωμένη χρονιά.
Το τι θα πάθει; Τα δείγματα είναι τελείως αρνητικά. Έχει διώξει παίχτες που τώρα τους βλέπουμε με το κιάλι (εμείς και οι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού) όπως τον Σηφάκη
Έχει δώσει δανεικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές ενώ πήρε στη θέση τους ξένους. Πιστεύω πως με την είδηση της παραμονής Βαλβέδε στον Πανιώνιο πρέπει ν’ ανοίξαν σαμπάνιες.
Αυτά είναι τα τελείως υποκειμενικά που ως τώρα κι ας μη το θέλουμε δικαιώνεται. Υπάρχουν όμως και αντικειμενικά γεγονότα.
Η ομάδα ξεκινάει δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων της στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να βάλει και ένα και δύο γκολ με τον τρόπο που παίζει.Στη συνέχεια πέφτει. Με αποτέλεσμα αν ο αντίπαλος είναι από τό μέτριο και κάτω έχει καλώς γιατί το πολύ πολύ να δεχθεί ένα γκολ. Ειδικά στην Ελλάδα που η διαιτησία προστατεύει τις μεγάλες ομάδες. Αν είναι άνω του μετρίου όμως το παιχνίδι σίγουρα θα γυρίσει.
Όχι μόνο αν έχει να κάνει με καλές ομάδες, αλλά και με έξυπνους προπονητές. Γιατί σε πολλούς αγώνες «γύρισαν» παιχνίδια από την κίνηση του αντιπάλου προπονητή και δεν υπήρχε η αντίδραση. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στον Ολυμπιακό δεν γύρισε ποτέ κανένα παιχνίδι με κινήσεις του (με αλλαγή κυρίως που φαίνεται)
Του χρόνου φοβάμαι πως θα γελάσει όλη η Ευρώπη με τα γυρίσματα των σκορ. Θα βλέπουμε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο 1-4 τελικό. Αλλά και στο champions league ο Ολυμπιακός δεν έχει τις πιο καλές αναμνήσεις. Όλοι θυμόμαστε τον αποκλεισμό απο την Ανόρθωση του κ. Τιμούρ Κετσπάγια
Καλη τύχη λοιπόν στην ομάδα μου αλλά οι οιωνοί δεν δείχνουν θετικά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου