Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Και πάλι κάνει κόλπα

Άρχισε να κάνει τα δικά του και πάλι ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Βαλβέδε. Όπως και στην πρώτη θητεία του στην Ελλάδα που ο κ. Κόκαλης ήθελε να του ανανεώσει το συμβόλαιο από τον Φεβρουάριο δεν το δέχτηκε, και μετά τον Μάιο πολύ ορθά όταν αντιστράφηκαν οι όροι (κυνηγούσε ο Βαλβέδε τον Κόκαλη) ο πρόεδρος του έδειξε την πόρτα της εξόδου.
Φέτος δεν εκτίμησε που ο νυν πρόεδρος τον παρακάλεσε τόσο πολύ και τον έφερε στην Ελλάδα ενώ ήταν και πάλι άνεργος (είχε απολυθεί τον Δεκέμβριο). Εχει λοπόν το θράσος και λέει και πάλι τα δικά του δεν ξέρω, θα δούμε και τέτοια. Ενώ η ομάδα το έχει σίγουρο πως θα του ανανεώσει (μονομερώς) το συμβόλαιο για ακόμη μια χρονιά.
Ε λοιπόν ας φύγει, εγώ όπως και η πλειονότητα των οπαδών του Ολυμπιακού ποτέ δε μας γέμισε το μάτι. Ας πάει στον Πανιώνιο ή στη Καβάλα της Ιαπανίας (συγγνώμη από τους φίλους των συμπαθέστατων ομάδων).
Το καλό είναι πως ακούγοντε ήδη ονόματα διαδόχων του. Ενώ ο επίσημος Ολυμπιακός λέει σχεδιάζουμε τη νέα χρονιά με τον κ. Βαλβέδε.
Αυτό που μ’ αρέσει είναι πως ακούγονται πρωτοκλασάτα ονόματα όπως αυτό του κ. Λίπι ή του κ. Κούπερ που βλακωδώς έφυγε από τον Αρη.
Εγώ (άν μου έπεφτε λόγος θα προτιμούσα τον κ. Κούπερ που έχει δουλέψει και πάλι στην Ελλάδα και ξέρει τη νοοτροπία του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου