Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο κ. Πάγκαλος αρχίζει να δείχνει την αιτία

Στα τόσα που έχει πει ο κ. Πάγκαλος είπε μίλησε για τη δεύτερη χαμένη τετραετία Σημίτη. Και το γράφω έτσι γιατί εγώ θεωρώ χαμένες και τις δυο τετραετίες του Σημίτη.
Έφτασε λοιπόν, ο κ. Πάγκαλος, το μαχαίρι στο κόκαλο. Ακούμπησε δηλαδή την αιτία του προβλήματος κι αυτή ειναι ο λογιστής που έγινε διευθυντής.http://www.blogger.com/img/blank.gif
Την πάτησε η Ελλάδα μας που ο πρωθυπουργός μας τα έβλεπε όλα καθαρά λογιστικά. Και να δώσω στον κ, Πάγκαλο μια απάντηση είναι πως δεν έκανε τις διαρθρωτικές αλλαγές που έλεγε για δυο λόγους.
Πρώτον γιατί ήταν πολύ καπιταλιστικά και δεν μπορούσε να τα εξηγήσει με σοσιαλιστικά επιχειρήματα, οπότε θα είχε πρόβλημα την κοινοβουλευτική του ομάδα. Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πρωθυπουργεύει τώρα (Παίρνοντας εντολές από την ΕΕ και το ΔΝΤ) έχει το άλλοθι της σωτηρίας της χώρας.
Και δεύτερον και κυριότερο όλα ηταν κατά των ανθρώπων που λένε στήριζε το ΠΑΣΟΚ. Δημόσιοι υπάλληλοι και Media.
Να το συνδιάσουμε βέβαια αυτό με το ότι είχε γλυκαθεί στην εξουσία (πολλά γιατί παίρνουν από το κεφάλι μου) και δεν ήθελε να την αφήσει.
Βέβαια ο κ. Πάγκαλος δεν μίλησε για τα Swap και το πως έπιασαν «κώτσους» του Κουτόφραγκους (ηθελημένα από αυτούς όπως αποδεικνύεται) αλλά πιστεύω κάποια στιγμή θα τα πει κι αυτά.
Βλέπεις όλα αυτά είναι τα αποτελέσματα των αποδοκιμασιών (και του γιαουρτώματος ίσως) του κόσμου προς τον κ. Πάγκαλο. Κι ας λέει πως βλέπει παντού οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ όπως έβλεπε πιο παλιά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου