Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Να σηκωθεί να φύγει (ο κ. Βαλβεδε)

Αύριο ή μεθαύριο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα συναντηθεί με το νυν προπονητή του κ. Βαλβέδε να συζητήσουν για την μελλοντική συνεργασία. Πιστεύω τόσο εγώ όσο και οι πιο πολλοί φίλοι της ομάδας πως δε θα πρέπει να γίνει. Κι αυτό για πολλούς λόγους.
Πρώτον για τον τρόπο οργάνωσης της ομάδας. Κυρίως του έμψυχου δυναμικού.
Το κακό άρχισε όταν ήταν ξανά προπονητής της ομάδας. Εφυγαν τότε μερικοί από τους πιο αξιόλογους ποδοσφαιριστές ποτ είχε η ομάδα. Μιλάω για τον Σηφάκη (κυρίως) που ήταν τότε στη σκιά του Νικοπολίδη. Τον αφήσαν ελεύθερο τον πήρε ο Άρης Θεσσαλονίκης και τώρα θέλει να τον «αρπάξει» ο ΠΑΟ που δυστυχώς χρεοκόπησε, δυστυχώς γιατί θέλω να συντρίβεται πλήρεις.
Τότε είχε διώξει τον Λατέσμα τον Λουα λουα και τον Νουνές. Θα μου πείτε είναι τόσο καλοί ήταν; Φυσικά και δεν ήταν αναντικατάστατοι αλλά εκτός απο μια καλή αρχή για την δημιουρία της μεγάλης ομάδας κάποιοι λόγω της ηλικίας εξελίμοι. Να μην ξεχνάμε πως ο Σηφάκης είναι ένας από τους τερματοφύλακες της Εθνικής Ελλάδας.
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές οι ποδοσφαιρικές ομαδες της Α’ εθνικης, παραδοσιακός εγώ, έχουν γεμίσει από πρώην ερυθρόλευκους.
Σ’ αυτή την δεύτερη θητεία του έχουμε τον διωγμό των Μήτρογλου και του Γκαλίτσιου για να έρθει κάποιος που έκανε άνω κάτω τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ο Τζιμπουρ.
Ας πούμε οτι αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Η παρουσία όμως της ομάδας στο γήπεδο δεν είναι κάτι καλύτερο. Μου θυμίζει η παρουσία της στον κάθε αγώνα κάποιον που τρέχει σ’ ένα αγώνα δρόμου δέκα χιλιομέτρων σαν σε τετρακοσάρι.
Βέβαια οι αδύναμοι αθλητές δεν μπορούν να τον προσπεράσουν ως το τέλος αλλά τον πλησιάζουν ενώ πιο καλοί τον αφήνουν πολύ πίσω. Άσε που δεν έχει πάρει αγώνα με κινήσεις από τον πάγκο.
Η πιο καλή περίπτωση κατά την προσωπική μου άποψη είναι ο κ. Κούπερ που και καλά στοιχεία έδειξε στον Αρη και ξέρει πια την νοοτροπία των Ελλήνων. Και ισπανόφωνος (για τους φίλους της ομάδας που δε θέλει να χάσει τη θέση της η νυν μεταφράστρια του κ. Βαλβέδε και θα τη βλέπουν σε κάθε νίκη της ομάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου