Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Σκάνδαλο Siemens, «απόδραση κ. Καραβέλα»
Σκηνές από το μέλλον

Έστειλε λέει επιστολή από την Ουρουγουάη ο εκεί πρέσβης μας αλλά όπως λέει η κ. Μπακογιάννη δεν έλαβε ενημέρωση.
Η κ. Μπακογιάννη (κόρη του εθνικού μας γρουσούζη) θεωρείται πως εποφθαλμιά την θέση του πρωθυπουργού μας. Πρώτα βέβαια στο τιμόνι του κόμματος.
Βέβαια φωναχτά δεν λέει τίποτε αλλά στηρίζει, φωναχτά πάντα, τον κ. Καραμανλή.
Τώρα η υπόθεση Siemenes, όπως έχει αποκαλυφθεί ως τα τώρα τουλάχιστον αγγίζει το ΠΑΣΟΚ και την περίοδο διακυβέρνησης κ. Μητσοτάκη. Περίοδος που ενδιαφέρει οικογενειακά την κ. Μπακογιάννη άσε που ο κ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει τα Δωράκι του. Αποδεδειγμένα τουλάχιστον το τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου του κόστους όσο ένα τηλεφωνικό κέντρο μεγάλου ξενοδοχείου.
Λοιπόν καθυστέρησε να ενημερώσει τις αρχές επειδή ήθελε να προστατέψει το ΠΑΣΟΚ ή τα τυχών κυβερνητικά λαμόγια του σήμερα;
Με έναν σπάρο «πήρε» δυο τρυγόνια η κ Μπακογιάννη. 1) Και υπόνοιες δημιούργησε στον κόσμο για την ηθική της κυβέρνησης και 2) προστάτεψε τον πατέρα της και τον αδερφό της, και τους τότε κυβερνώντες βεβαίως, από τυχών «κελάιδημα» του κ. Καραβέλα. Έτσι άφησε να πετάξει το πουλάκι από τα χέρια της Ελληνικής δικαιοσύνης.
Τώρα γιατί λέω πως είναι σκηνές από το μέλλον αυτά; Σκέφτομαι όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο κ Παπανδρέου τι έχει να τραβήξει από τα λαμόγια, που σαφώς υπάρχουν στα τόσα χρόνια της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ. Κι απο τα ορφανά του Σημίτη αν αρχίσει να παίρνει αποστάσεις από κάποια «επιτεύματα» της εποχής.
Εδώ με την πρώτη εκλογική μάχη που έχασε υπήρξε άνθρωπος, ευεργηθέντας από τον πατέρα του κιόλας, που πριν ξημερώσει ο Θεός την μέρα τον αμφισβήτησε και προσπάθησε, συνεπικουρούμενος μάλιστα από πάνω από τις 2 (απο τις 3 τότε φιλοΠΑΣΟΚικές) εφημερίδες. Που τώρα που έχει δύο,η εφημερίδα που τον στήριξε προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ.
Γι’ αυτό επιμένω.
κ. Γιωργο Παπανδρέου: παραιτήσου, πάρε τους ανθρώπου που αξίζουν και κάνε ένα άλλο Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και άσε τα ορφανά να το βάλουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου