Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Βγάζουν πρόεδρο της ΝΔ την Ντορα

Βρήκαν τώρα θέμα. Τα εσωκομματικά της ΝΔ. Όπως θα έβρισκαν και το χαν κάνει το 2007 με τα του ΠΑΣΟΚ.
Σπρώχνουν όσο δεν παίρνει την κ. Μπακογιάννη που μάλλον τελικά θα εκλεγεί. Αλλά έχουμε συζητήσεις επί συζητήσεων για το από που θα πρέπει να γίνει γ εκλογή της ΝΔ. Από έκτακτο συνέδριο; Με συνοπτικές διαδικασίες; Αυτό δεν το βλέπει κανείς θετικό. Όλοι οι «σχολιαστές» είναι υπέρ της απ’ ευθείας εκλογή από την βάση. Βλέπεις πρέπει να «ενημερώσουν» τον κόσμο για το πόσο καλή είναι η κ. Ντόρα να λένε μετά για λαϊκό όρισμα.
Να πούμε και του στραβού το δίκιο, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και η Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν για «ένα φεγγάρι» αντίπαλοι αφού είχαν κάνει δικό τους κόμμα. Βέβαια αν θυμάμαι καλά (για τον κ. Αβραμόπουλο έχω αμφιβολίες) τους ςίχαν διώξει οι τότε αρχηγοί.
Ο ποιό αγνός απ’ όλους αυτούς κι όταν λέω αγνός εννοώ χωρίς υστερονουλίες, φαίνεται ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Πάνος Ψωμιάδης. Αυτός βλέπεις κάνει ότι του ‘ρθει στο μυαλό του. Ντύνεται Ζορό, προσπαθεί να σηκώσει χαρταετό και άλλα τέτοια. Να ‘μαι ειλικρινής πλέον είμαι πλέον υποστηρικτής του στην διαδοχή του κ. Καραμανλή.
Οπότε επειδή ο πρωινές εκπομπές δε θα ασχολούνται με τίποτε άλλο. Η Ελεονώρα Μελέτη ως να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα κέρδισε ένα τηλεθεατή. Και μου λείπει η Ελεονώρα απ’ την εποχή του «πρωινού καφέ». Τωρα αντί της Πόπης Τσαπανίδου δεν ξέρω θα ψάξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου