Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Και για όποιον δεν κατάλαβε την Kυριακή έχουμε εκλογές
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕ ΑΚΟΜΗ

Τελειώνει αισίως η προεκλογική περίοδος και την Κυριακή πάμε στις κάλπες.
Τι συμπέρασμα που έβγαλα τον μήνα αυτό του «προεκλογικού πυρετού»; Ευτυχώς δεν ήταν τόσο υψηλός όσο σ’ άλλες εκλογές.
Τα ΜΜΕ κυρίως τα ηλεκτρονικά κάνουν ότι θέλουν Βγάλαν νικητή το ΠΑΣΟΚ μια βδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες, μην πω απ τη στιγμή που προκήρυξε ο πρωθυπουργός μας εκλογές.
Ούτε το, MEGA κυρίως, ούτε οι εφημερίδες που είναι συνεταιρισμένες σ’ αυτό είδαν ήττα του κ. Παπανδρέου στα ντιμπέιτ.
Κανείς δεν είδε ότι είναι χοντράδες τα θα δώσουμε που λένε οι του ΠΑΣΟΚ.
Εγώ βλέπω σαν τώρα τον κ. Παπαδρέου να λέει «Δυστυχώς η κατάσταση που μας έφερε η ΝΔ είναι χειρότερη απ’ αυτή που περιμέναμε, γι αυτό αντι για αυξήσεις ΠΑΡΤΕ ΝΕΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ». Και τις εφημερίδες αυτές να έχουν πρωτοσέλιδο σε στενωπό μας βάζει ο Καραμανλής .
Δεν βλέπουν τον κ. Καραμανλή να προσπαθεί να είναι ειλικρινής και να μην υπόσχεται τίποτε. Και φυσικά δεν βλέπουν, όπως ποτέ δεν έβλεπαν, την κ. Παπαρήγα να φωνάζει πως «και οι δυο ενδιαφέρονται για το μεγάλο κεφάλαιο» και πως «κανείς δεν βάζει χέρι στις Τράπεζες που εξακολουθούν να έχουν υπερκέρδη εν μέσω κρίσης»
Έχω την αίσθηση πως αν νικήσει το ΠΑΣΟΚ (ναι δεν έγιναν ακόμη εκλογές) θα αποδειχθεί ότι ο λαός είναι υποχείριο των ΜΜΕ. Και αφού κάναν το πείραμα φουσκώνοντας τον Σύριζα τον Γενάρη κατατρομοκράτησαν τον κόσμο με την γρίπη έβγαλαν πάλι τους ανθρώπους με τους οποίους κάναν μια χαρά τις δουλειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου