Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Τι συμβαίνει;

Πήγα να αγοράσω χθες εφημερίδα και γυρνώντας σπίτι μου είδα ένα μεγάλο αυτοκίνητο να προσπαθεί με πολύ κόπο να περάσει ανάμεσα από τα τραπεζοκαθίσματα της Πατρόκλου.
Όταν έφτασα δίπλα του είδα ότι ήταν του γνωστού «τύπου» που πουλάει πάγο κι εφοδιάζει διάφορα καφέ. (Άκουσον άκουσον αγοράζουν πάγο οι «πόντιοι» λες και είναι ακριβή μια παγομηχανή).
Δεν το είχα ξαναδεί. Φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες καφετεριών της Λάρισας στο μόνο που σκέφτονται λογικά, είναι να ανεβάζουν την τιμή των προϊόντων ή να ρίχνουν την ποιότητα τους να βγάλουν κανένα σεντ παραπάνω.
Είχε λοιπόν ο εν λόγω γάτος ένα «παπάκι» στην αρχή. Μετά αγροτικό που έναλε ένα ψυγείο πάνω. Τώρα, μια που τώρα το είδα αφού δεν το ψάχνω φυσικά, πιο μεγάλο αυτοκίνητο. Σε λίγο τι θα κάνει θα αγοράσει επικαθίμενο που γίνονται διεθνής μεταφορές; Πόντιος είναι κι αυτός και θέλει να ενοχλεί τον κόσμο;
Αυτό που το φτωχό μου μυαλό σκέφτεται είναι ότι μπορούσε να πάρει 2-3 «παπάκια» και με μερικούς πιτσιρικάδες να διαμείνει τον πάγο στους άμυαλους.
Αλλά μήπως είναι λίγο τσιγκούνης και δεν θέλει να δίνει ελάχιστα ευρώ στον άνθρωπο που θα διανέμει τον πάγο;
Για ακόμη μια φορά θα δώσω μομφή στην Αστυνομία. Δημοτική ή δημόσια.. Πως επιτρέπουν τέτοια αυτοκίνητα να μένουν στους πεζόδρομους όλες τις ώρες. Και μάλιστα όχι να πάνε σε παρκιγκ, αλλά για να «κονομήσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου