Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Περί κ. Ελενης (και της κ. Πόπης)

Λόγω υποχρεώσεων δεν είχα σχόλιο μου την Παρασκευή, γι’ αυτό βάζω κάτι παλιό αλλά αδημοσίευτο.
Η κ. Διαμαντικού πρόσφατα στα Νέα, «τα βάζει» με την κ. Ελένη Μενεγάκη για τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Ή δεν έχει δει καθόλου την Ελένη, που δεν φαντάζομαι να έχει συμβεί. Ή όπως λέει μεταξύ άλλων, στο yupi.gr o Θοδωρής Γεωργακόπουλος: “Τι δουλειά ακριβώς είναι ο «τηλεκριτικός»; Κάποιος που κάθεται και βλέπει τηλεόραση όλη μέρα και γράφει τις εντυπώσεις του; Ναι, η αντίρρησή μου δεν έχει να κάνει ακριβώς με το θέμα μας, δεν είναι καν αντίρρηση per se, είναι παρατήρηση. Ένας τηλεκριτικός σαν την Πόπη Διαμαντάκου αυτή τη δουλειά κάνει: Βλέπει τηλεόραση. Ελληνική τηλεόραση. Την ώρα που εμείς είμαστε σε δουλειές και βόλτες μιλώντας με κανονικούς ανθρώπους, ή την ώρα που κατεβάζουμε ξένες σειρές και χαζεύουμε στο Τwitter, η Πόπη Διαμαντάκου βλέπει «Κους Κους», «Λάκης ο Γλυκούλης» και «Love Bites». Σκέψου το αυτό. Βάλ' το στην εξίσωση. Τι παραστάσεις έχει ένας τέτοιος άνθρωπος; Τι αντιλήψεις για την αισθητική, την ηθική και το χιούμορ μπορείς να αποκτήσεις αν βλέπεις κάθε μέρα όλη μέρα ελληνική τηλεόραση; Οπότε ναι, αυτή είναι μια εξήγηση για την έκρηξη της κυρίας Διαμαντάκου. Ποιος ξέρει πόσο υποφέρει αυτή η ψυχή.” Αν είναι έτσι (με το συμπάθιο κ. Πόπη) έχουν καεί τα εγκεφαλικά της κύτταρα.
Γιατί αν πω τις κακίες που σκέφτικα μόλις το είδα, όπως και οι πιο πολλοί Έλληνες, θα γίνω πρόστιχος και δεν το θέλω.
Πάντα έτσι δεν ντυνόταν η κ Ελένη μόλις ένιωθε την καυτή ανάσα κάποιου πίσω της (στα νούμερα της AGB); Τώρα θα αρχίσει να λέει και για τις απορίες της. Λες και δεν ξέρουμε ότι είναι τετραπέρατη. Αλλά αρέσει και αυτό.
Η φωτογραφία της κ. Ελένης είναι μόνο λίγο πιο κάτω απ’ το πρόσωπο, για επίτηδες. Ευτυχώς δεν έχει ντεκολτέ το φόρεμά της και πειράξει καμμία κ. Πόπη. Όσο για τα μαλλιά όλοι λέμε πως δεν υπάρχουν πρόστιχες καταστάσει και λόγια ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου