Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Περί Λάκη Λαζόπουλου

Είδα χθες σ’ ένα «μεσημεριανάδικο» τυχαία που είδα τυχαία πως αθωώθηκε ο Λάκης Λαζόπουλο στην αγωγή που έκανε η κ. Εφη Σαρρή για την υπόθεση της σάτιρας του.
Πολύ σωστό η σάτιρα να μην διώκεται ποινικά όσο σκληρή και να ‘ναι. Όμως το πρόβλημα με τον κ Λάκη είναι άλλο. Κάνει συχνά εκπομπή και επαναλαμβάνετε. Όσο χαμηλά και να έχει κατεβάσει τους στόχους του.
Στους «10 μικρούς Μήτσους» έκανε εκπομπή κάθε μήνα, σχεδόν και καταπιανόταν με πολιτικά και κοινωνικά θέματα ή με προβεβλημένους ηθοποιούς.
Τώρα; Τώρα συμβαίνει το εξής. Την βράδυνή εκπομπή της Κυριακής που έκανε ο κ. Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν την έχω δει ποτέ. Αλλά το τι παιχνίδι είχε με την αγελάδα το έμαθα απο τον κ. Λάκη. Τόσο χαμηλά έφτασε.
Είχε και κόντρα με τον κ. Κούγια. Τον έλεγε «μάντρα» λόγω του τρόπου που μπήκε στο Alter και κοντό. Θα δόσω δίκιο στον κ. Κούγια εδώ γιατί δεν το είπε μόνο μια φορά. Σε κάθε εκπομπή ήταν βασικός στόχος σχολιασμού.
Έτσι και με την κ. Σαρρή στατύρησε το «σταυρώστε με - σταυρώστε με» με το οποίο πολιτεύτηκε η κ. Σαρρή στις εκλογές το 2007. Και τι δεν έλεγε ως και ότι είναι «ροζ» είπε.. Την πρώτη φορά γέλασα πιστεύω γέλασε και η κ. Εφη, τη πρώτη φορά δεν είπε τίποτε για «ροζ». Αλλά το ξανάπε το ξανάπε έβαλε το «ροζ» και το ξανάπε.
Όσο και να μη το πιστεύω την δικαιολογώ που λέει λόγω της σάτιρας έχασε την βουλευτική έδρα.
Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Η επανάληψη
Κύριε Λάκη η τηλεόραση δεν είναι θέατρο. Να λες τα ίδια πράγματα και να σε βλέπουν, πολύ υπερβολικά λέω, χίλια διαφορετικά άτομα την μέρα. Στην τηλεόραση σε βλέπουν εκατομμύρια άτομα την μέρα.
Όμως την άλλη βδομάδα θα σε δούν τα ίδια εκατομμύρια άτομα. Που θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό. Δε θέλουν να δούνε πάλι ούτε τον «Μάντρα» ούτε την Σαρρή ούτε την γελάδα του Αρναούτογλου.
Για να ηρεμίσω από τις επαναλήψεις σου έχω να σε δω από το 2007. Προσπαθώ δηλαδή γιατί σε προβάλουν όσο δεν παίρνει οι εκπομπές «κοινωνικής κριτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου