Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Το έκανε ο Μαρινάκης: Λίνεν τέλος
και ο Βαλβέδε ξανά στον Πειραιά

Το έκανε τελικά ο κ. Μαρινάκης. Στην πρώτη γκέλα, και μεγάλη δυστυχώς, έδιξε τον κ. Λίνεν από τον Ολυμπιακό.
Είχε την ατυχία ο Γερμανός τεχνικός να έρθει στον Ολυμπιακό ένα χρόνο μετά από την κατάλληλη γι αυτόν εποχή. Αν ερχόταν πέρυσι κατά την άποψή μου και καλά θα πήγαινε η ομάδα και θα έπαιρνε το πρωτάθλημα χωρίς να χρειαστούν οι πειραματισμοί τύπου Ζίκο και Μπάντοβιτς
Ήρθε γιατί έπρεπε να έρθει νωρίς νωρίς προπονητής και για να πικάρει ο κ. Κόκαλης τον κ. Βαλβέδε και Μαρινάκη που ήθελε τον Ισπανό.
Το κυριότερο είναι γιατί η ομάδα ήθελε προπονητή μια που ήταν τόσο αποτυχημένη η περυσινή χρονιά που ξεκινίνησαν στην Ευρώπη οι υποχρεώσεις στις 15 Ιουλίου.
Έκανε και ο κ. Λίνεν τα λάθη του βεβαίως. Αυτά έχουν να κάνουν με την επιμονή του σε ορισμένους ποδοσφαιριστές (Χάλεμπας και Ντιόγκο) κυρίως στον αγώνα του Ισραήλ που κόστισε. ΟΒέβαια από τη στιγμή που δεν τον ήθελε ο κ. Μαρίνας οι εφημερίδες που πρόσκειντο στον Ολυμπιακό ήταν επιφυλακτικές ως αρνητικές.
Ο κ. Μαρινάκης ήθελε τον Βαλβέδε κυρίως γιατί ήταν ο τελευταίος επιτυχιμένος προπονητής κι έγινε το όνομά του σύνθημα στο στόμα των οπαδών την τραγική περυσινή χρονιά. Κατά βάθος φαντάζομαι ήθελε τον κ, Λεμονή όπως όλοι μας, αλλά δεν τον αγγίζουμε όσο κάνει θαυμάσια δουλειά στην Ομόνοια Λευκωσίας,
Τώρα ο κ. Βαλβέδε έχει καλό πέρασμα απ’ τον Ολυμπιακό. Βρήκε την ομάδα έτοιμη από τον κ. Τάκη, έφερε 2 -3 ποδοσφαιριστές έδιωξε μερικούς (πλήρωσε και πληρώνει ο Ολυμπιακός την απομάκρυνση του Μιχάλη Σηφάκη), κι έπαιξε Θαυμάσιο ποδόσφαιρο.
Μπορεί να πήρε νταμπλ άλλα θα ‘πρεπε να ‘χει την τύχη του Λίνεν μια που αποκλείστηκε από το Champions league τέλος Αυγούστου (δεν έδινε επίσημους αγώνες δηλαδή μέσα στο κατακαλόκαιρο) από την Ανόρθωση Αμμοχώστου.
Φέτος θα δείξει λοιπόν το τι αξίζει, και πόσο θα βάλει, όπως λέγεται νέα παιδιά, Και κανέναν Ελληνα ε;
Ελπίζω να τα πάει καλά η ομάδα και να μη απολυθεί πριν την παρέλαση της 28ης του Οκτώβρη ή πριν μπει το 2011 όπως ελπίζουν ορισμένοι φίλοι άλλων ομάδων και μερικοί του Ολυμπιακού που θεωρούν χαμένη ακόμη μία χρονιά.

1 σχόλιο:

  1. συμφωνω στα μισα απο αυτα !!! 1ον: μια χρονια που εχεις παρει ποδοσφαιριστες αξιας 20+ εκατομυριων και αποκλειεσαι απο την ανορθωση και μετα απο τη σεντ ετιεντ και κανεις μονο ηττες εκτος με μεταλιστ και γαλατα και χανεις στο χαριλαου επειτα απο 17 χρονια και φερνεις σε παιχνιδια σουπες 0-0 με τον αιωνια αντιπαλο ενω εισαι 10β βαθμους μπροστα και εχεις εξασφαλισει το πρωταθλημα,μονο...πετυχημενη δε μπορει να θεωρειτε!!!επιπλεον ο ολυμπιακος σχεδιαζι καθε χρονο τα οικονομικα του σε βαση οτι θα μπει (γιατι αυτο ηταν μεχρι 3 χρονια το λογικο) σε ομιλους του champions league ,πραγμα που ΔΕΝ εγινε και μαλιστα πανηγυρικα με τον Κο Ερνεστο! Για μενα ειναι οκυριος υπευθυνος της μεγαλης αυτης κατηφορας του Θρυλου που βλεπουμε μεχρι και σημερα! εκλεισε η κανουλα απο εκεινη εκεινον εκει τον αποκλεισμο ! Και πιο βασικο για μενα (και θα επρεπε για ολο τον οπαδικο κοσμο του Θρυλου) περα απο το αγωνιστικο κομματι που απετυχε οικτρα ειναι το συναισθηματικο ! για μας ο Θρυλος ειναι ιδεα,ειναι θρησκεια,ειναι οικογενεια ! μετα απο τις πρωτες και μεγαλες γκελες που ειχε κανει ,ο προεδρος Σωκρατης του ειχε προτεινει ''χρυσο'' συμβολαιο ανανεωσης απο τον Δεκεμβριο αλλα ο Κος ερνεστο (εσκκεμενα το μικρο ε) μας το επαιζε δυσκολος και εκανε 3 μηνες μεχρι να δωσει απαντηση ! που τελικα δεν εδωσε και αποσυρθηκε η ανανεωση (καλως) ,με αποτελεσμα τα μυξοκλαματα στη φιεστα για εντυπωσιασμο και αλλα τετοια γραφικα ! ο τυπος ηταν και ειναι πολυ καλος επικοινωνιακα (ρωτηστε τους δημοσιογραφους) και ετσι εχει ολη τη μεριδα των μμε με το μερος του αναδοικνιωντας τον σε θεο επι γης !!! ΛΑΘΟΣ κυριοι ! και μονο απο Ολυμπιακο εγωισμο ο ανθρωπος αυτος θα επρεπε να ειναι μαυρη λιστα στον Θρυλο !!! αλλα δυστυχως θα τον φοστωθουμε και φετος που χωρις ευρωπαικες υπωχρεωσεις και με παικτες τυπου Ιμπαγαθα-Ρομενταλ-Ριερα και οποιον αλλον παρει..θα παρει ξεκουραστα ενα πρωταθλημα και θα τον κανουμε και παλι ηρωα!! ψευτικος ηρωας !!! και οπως ειδατε τα γελια αρχισαν απο νωρις...ακομα δεν ηρθε και ενω ειπαμε να κανουμε ομαδαρα,ο κυριος ερνεστο ειπε οτι πρωτη προτεραιοτητα του ειναι ο Σκοκο !!! καλως τα δεχτηκαμε συγγαυροι !!!!


    abe cooperberg

    ΑπάντησηΔιαγραφή