Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Θα έχουμε αποκαλύψεις;

Διαρρεύσαν απόρρητα έγγραφα από την CIA στην την ιστοσελίδα Wikileaks. ΄Έτυχε στην Ελλάδα να έχουν απεργία η δημοσιογράφοι όταν δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα.
Όχι όταν «βγήκε» η είδηση αλλά όταν δημοσιεύτηκαν. Έτσι δεν μάθαμε όταν τα είδαν, εν θερμώ δηλαδή, οι δημοσιογράφοι το τι έγραφαν για την Ελλάδα.
Ετσι μάθαμε τις απόψεις των Αμερικάνων για τον κ. Μπερλουσκόνι, για τον Σαρκοζί για την κ. Μέρκελ ως και τον Καντάφι. Για κανέναν Ελληνα δεν μάθαμε τίποτε. Μόνο κάποια πράγματα ότι μια Σοσιαλιστική κυβέρνηση, μια που οι «Σοσιαλιστές» ήταν ακόμη στην αντιπολίτευση.
Δεν μάθαμε τίποτε για κρίσεις για Έλληνες πολιτικούς. Πιστεύω θα μάθουμε από τις «Κυριακάτικες» εφημερίδες. Γιατί σ’ αυτές έχουμε λιγότερες πολιτικά διαπλεκόμενες, λιγότερες MEGAλες διαπλεκόμενες τουλάχιστον, αλλά έχουμε και κουτσομπολίστικες. Έτσι θα έχουμε τέτοιες αποκαλύψεις.
Αν δεν έχουμε καμία αποκάλυψη θα έχουμε ακόμη μια απόδειξη ότι πράγματι μας «παίζουν θέατρο» και πράγματι έχουν λεφτά να βουλώσουν στόματα. Ο κοσμάκης όμως «λιτότητα» και σφίξιμο του ζωναριού όλο και πιο πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου