Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Το Site της Τραινοσέ

Ακούγοντας το πρωί μια ενημερωτική εκπομπή, ναι δεν έχω πια πρόβλημα με την πρωινή μου ενημέρωση, άκουσα ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει site. Το http://www.trainose.gr/.
Μέσα απ’ αυτό μας πρότεινε ο κ. Οικονόμου να ενημερωθούμε για τα δρομολόγια που κόβονται.
Πραγματικά μπήκα και είδα πως είναι αξιόλογο.
Πέρα από τις πληροφορίες που έχει και κάποιες φωτογραφίες είδα πως μπορείς να κάνεις ΚΑΙ κρατησεις εισητηρίων σε κάποια δρομολόγια.
Βλέπεις υπάρχει η σημείωση:
«Η αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμη μόνο για τρένα που υποστηρίζουν κράτηση θέσης και τις ανταποκρίσεις αυτών.
Προϋπόθεση, δηλαδή, για να βγάλετε ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι σε κάθε σκέλος της διαδρομής (μετάβαση και επιστροφή) να υπάρχει μία τουλάχιστον κράτηση.
Στο εγγύς μέλλον και εφόσον το σύστημα λειτουργήσει ομαλά την πρώτη περίοδο, θα προστεθούν και άλλα τρένα και ενδέχεται να ελαττωθεί αρκετά και ο χρόνος που "κλείνει" η δυνατότητα αγοράς.»
Μάλλον όμως δεν λειτουργεί γιατί θέλησα να δω πως δουλεύει κι έπαθα το εξης:
Έχει στην Αρχη Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Εγραψα Λάρισα στο από κι έβαλα με copy/paste το Αθήνα στη θέση του (προς).
Προς απογοήτευσή μου έβγαλε σαν αποτέλεσμα για το Λάρισα Θεσσαλονίκη.
Μηπως δεν έπιασε σκέφτηκα το copy/paste;
Και τα έγραψα από την αρχή. Λάθος μου έβαλε Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
Είχα σκοπό να γράψω δεν διαφημίστηκε το site. Αλλά είδα πως έγινε φέτος και είπα μήπως δεν το διαφήμισαν ακόμη.
Μήπως δεν είναι ακόμη έτοιμο; Ίσως, μακάρι γιατί τα ευρήματα μου αυτό δείχνουν. Αλλά έχουν, η κυβέρνηση όχι ο ΟΣΕ, να το φτιάξουν ή θα μείνει έτσι; Και θα το κλείσουν μαζί με τον ΟΣΕ;

1 σχόλιο:

  1. Το πιο ωραίο δεν είναι το ότι σου βγάζει άλλα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα αλλά έτσι και καταφέρεις να κάνεις μία κράτηση τότε … την πάτησες, δεν μπορείς να την ακυρώσεις!!!
    Φοβερό το επίπεδο των σχολίων που υπογράφει ο «ΤΚ»!!!!!… μιλάμε πολύ γέλιο. Αυτοί οι προγραμματιστές τους πρέπει να κάνουν πολύ χαβαλέ εκεί πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή