Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΑΣ στο ΠΝΕΥΜΑ & ΑΝΔΡΑΣ στη ΨΥΧΗ

Περασμένη Δευτέρα είχα γυρίσει από την πρωτεύουσα κι έγραψα το κείμενο για το πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιζόταν και για το πόσο πολύ θα πρέπει μα πληρώσουν οι πολιτικοί μας (Να μη πάρουν ούτε σεντ μέχρι να τελιώσει η κρίση, το 2011 όπως λένε οι ίδοι).
Αμέσως μετά άνοιξα όπως κάθε μέρα το Facebook. Είδα πως το Σάββατο μου είχε στείλει μήνυμα η φίλη μου εκεί μοντέλο και κινηματογραφική παραγωγός Θεοφάνια Καλογιάννη (Δείτε την υπέροχη περισυνή παραγωγή της Summer Angels με ομορφιέςς της πατρίδας μας) με ομιλία του Γάλλου Πράσινου Ευρωβουλευτή πρωταγωνιστή του Μάη του ’68, Daniel cohn Bendit.
Το συνέδευε η Θεοφανία με το εξής κείμενο (υπό τον ίδιο τίτλο με τον δικό μου, συγγνώμη για την κλοπή Θεοφανία):
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ βλέπω ένα ΑΝΔΡΑ με ΑΡΧ....ΔΙΑ σε αυτή τη ρημαγμένη κοινωνία ! Ιδιαίτερα παρατηρώντας τα 2 τελευταία λεπτά ! Οι ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ με κάθε ΕΝΑΝ απο τους 300 ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ βουλευτές και τους υπόλοιπους πολιτικούς μας με κάνουν να θέλω να κλάψω ! Το όνομα του είναι COHN BENDIT και ΕΧΕΙ τη ψυχή που είχαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ κάποτε ...
Το είδα με ενδιαφέρον και τι δεν τους είπε:
Για τα λάθη που κάναν με την Ελλάδα, ότι ευνόησαν τους κερδοσκόπους, ότι κερδισμένοι είναι Γάλλοι και Γερμανοί με τις αγορές όπλων ως και αφοπλισμό της Νοτιανατολικής Ευρώπης με την εγγύηση της Ευρώπης και απόσυρση των Τουρκικών στρατευμάτων από Βόρεια Κύπρο. Δείτε το
Ευχαρίστως θα συνυπέγραφα το κειμενό σου Θεοφάνια, αλλά σε κείμενο μου τον Σεπτέμβρη εξηγώ πως θεωρώ ήδη Ελληνα τον «κόκκινο Ντάνι»
Και κάτι ακόμη. Το βιντεάκι αυτό ενώ πέρασε μια βδομάδα από την μέρα που μου το έκανε γνωστό η Θεοφάνια δεν το είδα πουθενά στην τηλεόραση. Οχι πως του παρακολουθώ ιδιαίτερα αλλά αν «έπαιζε» πουθενά σίγουρα θα το έβλεπα σε κάποια από τις συνηθισμένες ανακυκλώσεις.
Ειπε τόσα και τέτοια πράγματα βλέπετε ο κόκκινος Ντάνι που κανείς απ’ τους πολιτικός δε θα ‘θελε να ξέρουμε, για διαφορετικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου