Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Τώρα άρχισε να νιώθει ο πρωθυπουγός μας όπως όλοι;

Ρίχνοντας μια ματιά στις εφημερίδες σήμερα, δεν είδα κάποιο θέμα να κυριαρχεί παντού. Βέβαια είναι Δευτέρα και βγαίνουν μόνο απογευματινά φύλλα που κατά την γνώμη μου, είναι όλα χρωματισμένα.
Οι κυβερνητικές εφημερίδες προβάλουν, όχι χτυπητά είναι η αλήθεια, την συνέντευξη του πρωθυπουργού μας στο CNN που απείλησε με προσφυγή στα δικαστήρια τις Αμερικανικές Τράπεζες.
Νομίζω πως αισθάνθηκε όπως όλοι εμείς μπροστά στα εγχώρια πιστωτικά ιδρύματα. Τους εγχώριους κερδοσκόπους.
Που κάνουν τόσα για να σε βάλουν «στο χέρι», με τις τόσο μικρές αποδόσεις στις καταθέσεις αλλά τους τόσους πολλούς τόκους στα δάνεια (καταναλωτικά και επιχειρηματικά κυρίως) και φυσικά στα έξοδα που χρεώνουν που αν και καταδικάζονται από δικαστήρια για τις χρεώσεις αυτές δεν λεν να συμμορφωθούν, λες και αν το έκανα αυτό εγώ ή εσύ δεν θα κινδύνευε η επιχείρηση μου, το σπίτι σου ή η προσωπική μας ελευθερία
Να κάνουμε λοιπό κι εμείς μηνύσεις κατά τον κ. Παπανδρέου. Αν και δε θα βγάζαμε τίποτε μια που εδώ αρχίζει μια άλλη ιστορία με μακρύ δρόμο οπότε ας τ’ αφήσουμε.
Οι Αντιπολιτευόμενες ασχολούνται με τον Σημίτη και το άρθρο του στο «πρώτο Θέμα» του Θέμου Αναστασιάδη.
Α ρε Θέμο ακόμη μια φορά απέδειξες τι γάτα είσαι. Να προωθήσεις το άρθρο του αποτυχημένου και θαυμάσια ταινία σε DVD έβαλες (Το κυνήγι του κάκκινου Οκτώβρη με τον Κόνερι και CD με μοδάτο Λαϊκο τραγουδιστή (Γιαννιά) και βιβλίο μαγειρικής για ψάρια.
Και τι είπε; Τίποτα. Κατηγόρησε για σκληρό τον Παπανδρέου.
Τώρα που πήρε τις εφημερίδες με την σειρά ας αρθρογραφήσει και στη Real neww του Χατζηνικολάου μιας και Βάλει καμμιά καλή παλι ταινία μια που έβαλε την Κυιακή που πέρασε το «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές με την Μέρλιν (Μου λείπει το «Νιαγάρα» ή στην Espresso που έβαλε το Dirty Dancing θελω το “Fotlus”.
Ή σε τελική ανάλυση πως τα κατάφερε να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ πριν το παραδώσει στον Γιωργάκη και πριν κάνει την χώρα ενα απέραντο φρενοκομείο όπως είχε προφητεύσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, μια που στην είσοδο έχουμε μπλε φωτάκι (το χρώμα της σημαίας μας) κι όχι κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου