Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Που θα βρεθούν λεφτά για τα ασφαλιστικά ταμεία

Το πρωί «έπεσα» κάποια στιγμή στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 που φιλοξενούσε τον κ Λοβέρδο που μιλούσαν για τ ασφαλιστικά ταμεία.
Είπε συγκεκριμένα για την σημερινή κατάσταση τους.
«Ως το 1985 καταθέταν το αποθεματικό τους ΑΤΟΚΑ. Τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου με νόμο επέτρεψε την κατάθεση των αποθεματικών με τόκο – Βέβαια μεγάλη ζημιά και με την κρίση του Χρηματιστηρίου το 1999»
Έδωσε λοιπόν τους κυρίως υπεύθυνους για την κατάντια των ταμείων.
Τόσο ο Σημίτης (ο άνθρωπος που μισει τους Έλληνες, ο χειρότερος πρωθυπουργός κλπ) και ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου που με νόμο επέτρεψε να επενδύουν τα ταμεία στο Χρηματιστήριο. Ο σοφός Ελληνικός λαός υιοθέτησε τους όρους «παίζω» και «τζογάρω» αντι για «επενδύω».
Βλέπετε έπρεπε να συντηρηθεί ψηλά ο Γενικός Δείκτης γιατί υπήρχαν εκλογές την Άνοιξη του 2000 και ο κ. Παπαντωνίου έπρεπε να δηλώσει (μετά το «Ράλι» του καλοκαιριού του 1999) η ανάκαμψη του Γενικού Δείκτη είναι η επόμενη των εκλογών αν νικήσει το ΠΑΣΟΚ.
Ιδεα οι διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων που έχασαν τότε, όλοι δηλαδή, να ζητήσουν την κατάσχεση της περιουσίας των βουλευτών που ψήφισαν αυτό το νόμο, ως το ύψος της ζημιάς τους (με του τόκους στο σημερινό επιτόκιο, μη τα θέλουμε κι όλα ε;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου