Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Εξοργίζεται και θλίβεται ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;

Χθες βγήκε και ο ταπερμαν να πει επιτέλους δυο πράγματα για την Siemens.
Εξοργίζεται και θλίβεται λέει για τις αποκαλύψεις του κ. Μαντέλη. Λες κι αυτός δεν ήξερε. Κατά την γνώμη μου σ’ αυτόν ήταν το μήνυμα ψάξτε για τα 10.000.000 μάρκα.
Άλλα τον πιστέψω. Δεν ήξερε τίποτα. Όλοι, όσοι ήθελαν δηλαδή μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, τρώγαν μ’ αυτός δεν καταλάβαινε τίποτε. Δηλαδή τι λέει;
«Ήμουν όσο ήμουν πρωθυπουργός μ@@@ς»
Αλήθεια ποιος θέλει έναν τέτοιο πρωθυπουργό σαν αυτόν που λέει οτι ήταν ο Σημιτης;
Τίμιος, χωρίς κανένα ελάττωμα. Πραγματικά όταν υποχρωνόταν να κρατά ποτήρι με τσίπουρο δεν ήταν «νερομένο τσίπουρο» αλλά «τσιπουρομένο νερό». Ηταν όμως ευκολόπιστος ευχαριστώντας από το Βήμα της Βουλής όσους τον ωφέλησαν, οσφυοκάμπτης παραδίνοντας τον «παράνομο φίλο μας» στον εχθρό μας φίλο των αφεντικών μας.
Να προσθέσουμε και το πάρτι που κάναν διάφορα λαμόγια με χρήματα της Ευρώπης και του λαού με το Χρηματιστήριο ενθαρρύνοντας μας να το στηρίξουμε.
Ευτυχώς μερικοί από μας δεν έχουμε μεγάλες δαγκαματιές. Τα ασφαλιστικά ταμεία δυστυχώς την πατήσαν.
Μια χώρα που δεν στηρίζει τους κλάδους που είναι η δύναμη μας (αγροτιά και τουρισμό) επιδότησε τη μεταφορά βιομηχανιών στα Βαλκάνια μη εξασφαλίζοντας οτι θα μείνουν οι Βιομηχανίες στην Ελλάδα. Και τώρα αναρωτιόμαστε γιατί δεν παράγουμε τίποτε.
Τα θεμέλια για την διάλυση της αγροτιάς τα έβαλε ως υπουργος Γεωργίας (Βλεπετε η υπουργοποίηση του είναι ενα από τα λίγα λάθη του Ανδρέα Παπανδρέου) αλλά αυτά θα τα πω άλλη στιγμη.
Και όταν τα διέλυσε όλα τα πάσαρε στους μικρούς λίγο πριν χρεοκοπήσει (Γιωργάκη το ΠΑΣΟΚ και Κωστάκη την Ελλάδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου