Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Στενόμυαλοι αυτοί που μας κυβερνούν και οι διοικητές τους

Θα έλεγα ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν την κοινή λογική. Αλλά και τ’ αφεντικά τους.
Είχαμε στέρηση λέει στις φοροεισπράξεις κυρίως από τα καύσιμα, που περιμέναν την πιο μεγάλη αύξηση των φόρων άρα και των εσόδων, λόγω της μείωσης της κατανάλωσης.
Μα δεν είναι φυσικό; Με την τόσο μεγάλη άνοδο στην τιμή τους, με παράλληλη μείωση των τι περιμέναν όλοι. Να κάνουμε την ίδια χρήση των αυτοκινήτων; Να δείτε τον Χειμώνα τι έχει να γίνει (υπερβολικό το σενάριο ε;)
Στο κρεβάτι από τις 8 και τα καταστήματα διασκέδασης να κλείνουν από τις 10 όχι μόνο λόγω έλλειψης πελατείας. Να δικαιωθεί και ο κ. Παπαθεμελής τόσα χρόνια μετά.
Και δεν λέω μόνο λόγω έλλειψης πελατείας, έχουμε αντιμετωπίσει κι άλλες φορές ντόπιους φορομπήχτες. Εκτός ότι τώρα έχουμε και αυτούς του ΔοΝηΤη άλλα να πρέπει να θερμάνουν το κατάστημα για λίγους ανθρώπους (να πληρώνουν και τους τυχών υπαλλήλους)
΄Την άποψη μου για την έλλειψη κοινής λογικής την ενισχύει πως λένε ότι τα έξοδα στα νοσοκομεία δεν μειώθηκαν όσο πρέπει.
Μειώσαν βέβαια τις απαιτήσεις τους τα νοσοκομεία αλλά με αυξημένο το ΦΠΑ δεν μειώθηκαν όσο θα θέλαν τά έξοδα
Αλήθεια αυτοί μα κυβερνούν σ’ όλο τον κόσμο; Οι στενόμυαλοι; Αν ήταν άλλες εποχές θα έλεγα «Να τους χαιρόμαστε» Τώρα λέω «Αλίμονο μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου