Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Συνέβη κι αυτό στο φετινό Ολυμπιακό Μη το κάνεις κ. Κόκαλη

Με τον Ολυμπιακό θα ασχοληθώ και πάλι (και δεν εχω σκοπό να το κάνω σύντομα). Λέει ο κ. Σωκάτης Κόκαλης δεν μπορώ άλλο και πουλάω. Σωστά κάνεις κ. Σωκράτη αν δεν αντέχεις να φωνάζει η κερκίδα. Η κερκίδα που σ’ ανέβαζε στα ουράνια.
Το δικό σου λάθος είναι πως δεν απομάκρινες τα τσιράκια που είχαν τις χαζές αυτές ιδέες.
Διέλυσες σιγά σιγά την ομαδα. Κάποιος πρέπει να ναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Δεν είναι δικές σου κινήσεις. Ούτε η απομάκρυνση του Ρίμπο ούτε του Λεμονή ούτε του Ιβιτς.
Ακούγατε πως ειναι εισηγήσεις του ενός κατά του άλλου, (ο Λεμονής έβαγε τον Ρίμπο κι αυτόν ο Ιβιτς).
Μήπως λοιπόν το λάθος σου είναι που (ενώ πηγαίναν καλά τα πράγματα στην αρχή δεν τους άφηνες να τελειώνουν την «δουλειά τους).
Αααα εφυγε και ο γιος σου ο Πέτρος από την ομάδα, πλήρωσε λένε την φιλία του με τους παραπάνω.
Δε γίνετε όμως να διαλύσεις αυτό που έχει κάνει ως τώρα. Κάνε κάτι να γίνει πιο σωστά η μετάβαση για στη νέα εποχή. Να μείνεις στην «Ερυθρόλευκη» ιστορία όπως ο Νίκος Γουλανδρής και ο Σταύρος Νταϊφας. Ο ηγέτης που καμιά ομάδα ποτέ δεν είχε. Τόσους τίτλους σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα; Τέροια ονόματα (παιχτών και προπονητών πότε ξαναήρθαν στην Ελλάδα)
Πρόσεχε κ. Κόκαλη τώρα στο τέλος με μια κλοτσιά διαλύεις το οικοδόμημα πολλών χρόνων. Και το φοβερό ότι οι αντίπαλοι λένε πως δεν άντεξες την μη εύνοια τς διαιτησίας. Δεν υπήρχε κατά την προσωπική μου άποψη πολύ περισσότερη απο την εύνοια που έχουν οι ομάδες του ΠΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου