Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Έξω από το champions league, απόρροια λαθών χρόνων

O ΠΑΟΚ νίκησε χθες στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό μο 1-0,
Το αποτέλεσμα αυτό έχει συνέπεια τον αποκλεισμό της Πειραιώτικης ομάδας από το champions league της νέας περιόδου
Και πιο καλά. Να μη νομίσει ο κ Κόκαλης Μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Τρία χρόνια λαθών έφτασε σ’ αυτό το αποτέλεσμα.
Το πιο μικρό είναι το διώξιμο του Ριβάλντο. Μεγάλος σε ηλικία παίχτης αλλά και μεγάλη αξία. Και με διασυνδέσεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου παγκοσμίως.
Η απόλυση του Τάκη Λεμονή. Ενας νέος προπονητής πετυχημένος κατά το περασμά του από την ομάδα.
Η απόλυση του Ίλια Ιβιτς επειδή έδειξε με την θητεία του πως έκοβε το μάτι του σε νέους ποδοσφαιριστές.
Η πρόσληψη του Βαλβέδε που έκανε άνω κάτω την ομάδα με τις εκδιώξεις των ποδοσφαιριστών και ότι άργησε πάρα πολύ να καταλάβει το μέγεθος της ομάδας που ανέλαβε.
Το πιο μεγάλο η πρόσληψη που Κετσπάγια που με τη μη προετοιμασία πέρυσι ρο καλοκαίρι η ομάδα είχε τόσους πολλούς τραυματισμούς.
Η εκδίωξη του Ζίκο (που δεν προστατεύθηκε από το λάθος της τεράστιας Χριστουγεννιάτικης άδειας) αφού έδειξε πως ήξερε να παίρνει το καλύτερο από τους παίχτες, προωθούσε νεα παιδιά και χαιρόσουν να βλέπεις την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο.
Αν έβγαινε και φέτος στο champions league η ομάδα πότε θα καταλάβανε ο κ. Κόκαλης ότι στέλνει την ομάδα στην καταστροφή; Ελπίζω τώρα να το κατάλαβε και να αρχίσει να διορθώνει Παίρνοντας προπονητή από Τουρκία μεριά μεγάλης εμβέλειας (Τερίμ), Γάλλο τεχνικό διευθυντή επίσης εμβέλειας (Καρεμπέ, αν κι εδω που τα λέμε κι ο Τζιοβάνι δεν θα μας κακόπεφτε), να επιστρέψουν ποδοσφαιριστές που άδικα εκδιώχτηκαν (όσοι μπορούν να επανέρθουν) όπως οι Νιούνιες και Σηφάκης.
Και κυρίως να αξιοποιηθούν τα νέα παιδιά (Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Σολεϊδής, Κατσικογιάννης κα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου