Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η φθινοπωρινή επανάσταση ξεκινάει ΑΥΡΙΟ

Και φτάσαμε στο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ, που σημαίνει την αρχή των φθινοπωρινών κινητοποιήσεων που θα ξεκινήσουν στη Θεσσαλονίκη.
Φέτος στη συμπρωτεύουσα που έχουν πάει τους αστυνομικούς της μισής Ελλάδας (μη πω όλης) έχουν δώσει ραντεβού να διαμαρτυρηθούν οι:
Ταξίτζηδες, γιατροί, εφοριακοί, τελωνειακοί δάσκαλοι, καθηγητές, φοιτητές, οι οπαδοί του Ηρακλή (Τώρα για τους Βολιώτες και Καβαλιώτες, που υποβιβάστηκαν άδικα κατά τουε ίδιους, δεν ξέρω), και φυσικά οι αγανακτισμένοι.
Να σημειώσουμε πως οι φοιτητές του Αριστοτελείου έχουν κάνει κάλεσμα στους εκπροσώπους φοιτητών όλης της χώρας να πάνε στη Θεσσαλονίκη να τους φιλοξενήσουν στην εκεί κατάληψη.
Προμηνίεται γενικός χαμός στη Θεσσαλονίκη και οι κυβερνητικοί, που άλλωτε ήταν ευχάριστη εκδρομή η ΔΕΘ με διασκεδάσεις και μπουζούκια θα κλειστούν στο «Μακεδονία Παλλάς» και θα κυκλοφορούν όλοι μαζι συνοδεία αστυνομικών τόσο στην έκθεση (για τα εγκαίνια) όσο και στο Βελίδειο (για την ομιλία του πρωθυπουργού).
Φυσικά θα είναι προστατευμένοι από τα πλήθη που θα ζητωκραυγάζουν και το θέμα είναι πως θα περάσουν οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων στους οποίους πρέπει να μιλήσει ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Παπανδρέου που κατόρθωσε το ακατόρθωτο, να ενώσει τον Ελληνικό λαό (εναντίον του). Οφείλει να μας εξηγήσει στην ομιλία του γιατί:
- Παρέδωσε την χώρα στην τρόικα χωρίς να διαπραγματευτεί τίποτε
- Μας πήγε στον φιλελευθερισμό και στη δεξιά ενώ τον ψηφίσαμε για να μα πάει στη σοσιαλδημοκρατία όντας πρόεδρος των σοσιαλιστών
- Επιτρέπει στους συνεργάτες του να καθυβρίζει τον Ελληνικό λαό από το «μαζί τα φάγαμε» του κ. Παγκαλου ως το «1.000.000 ταλαιπωρούν 10.0000.000 όλα αυτά τα χρόνια» του κ. Λοβέρδου Ειδικά ο τελευταίος είπε συνειδητά ψέματα αφού η απογραφή έβγαλε 500.000 τους υπαλλήλους.
Αντί αυτών βέβαια θα πει τι καλά που τα κάνουν και πως λυπάται που τραβάμε ότι τραβάμε που "θα σώσουν την Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου