Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Οι καταγγελίες της κ. Γεωργαντά
Τι ξέραμε, και το θέατρο Βενιζέλου

Εκτάτως δεν έγραψα χθες σχολιάκι
* * *
Την Παρασκευή έκανε καταγγελία η κ. Ζωή
Γεωργαντά στην «Ελευθεροτυπία»
πως μαγειρεύτηκαν το 2009 (από την κυβέρνηση Παπανδρέου) του ελλείμματος.
Είπε μεταξύ άλλων: Το έλλειμμα της χώρας
για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Επρεπε να φανεί
μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα
μέτρα κατά της Ελλάδας»

Και πέσαμε όλοι από τα σύνεφα
Λες και δεν το είχε πει ο κ. Σαχινίδης στον Κώστα Αρβανίτη (Οταν ακόμη ήταν η κ. Ρίτσα Μπιζόγλη στην εκπομπή του στη ΝΕΤ «Πρώτη Γραμμή»
Ο κ Παπαθανασίου υπ. Οικονομίας μετά τον κ. Αλογοσκούφη έγραψε το 2010 βιβλίο του με τίτλο «Με τη γλώσσα των αριθμών: η αλήθεια για την Οικονομία» στο οποίο αναφέρει «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ''φούσκωσε'' το έλλειμμα του 2009» και ότι «από τον Οκτώβριο ως και το τέλος του 2009, δεν υπήρξε ούτε ένα μέτρο περιορισμού του ελλείμματος. Υπήρξαν μόνο μέτρα που το αύξησαν» αλλά αυτός είναι στη ΝΔ και από τους υπεύθυνους κατά το ΠΑΣΟΚ του τεράστιου ελλείμματος της χώρας μας
Και καλά αυτός, ο κ. Σαχινίδης; Γιατί δεν τα συνδυάσαμε;
Γιατί πέσαμε από τα σύννεφα τώρα; Δεν περιμέναμε να είναι τόσο μεγάλοι προδότες. Το καλό είναι πως γίνεται μια ψιλοσυζήτηση στη Βουλή, που θα κλιθεί και ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Όμως υπάρχει και το άσχημο πως δεν πολυασχολούνται τα ΜΜΕ. Και αυτό μια που με συνεχής τηλεδιασκέψεις ο κ. Βενιζέλος φένται να παρακαλάει την τρόικα να ξανάρθει και θα μας πάρει τα μέτρα που μας ανακοίνωσε.
Δεν το λένε έτσι αλλά παίζουν θέατρο λέγοντας τέρατα. Πως ο λαός θα τη πληρώσει «με αίμα και δάκρυα». Για να τη πληρώσουν κάποια στιγμή δίνοντας τους άφθονο σπέρμα όπως πολύ σωστά λέει ο κ. Τράγκας στις εκλογές που έρχονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου