Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Το χειρότερο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό

Όσο και να περίμενα τα χθεσινά χάλια του Ολυμπιακού, δεν μπόρεσα να μη στεναχωρηθώ. Όμως τα χάλια της ομάδας ήταν μεγάλα.
Ασύνδετος, χωρίς να ξέρουν οι παίχτες που πατάνε. Να μην υπάρχουν παίχτες με προσωπικότητα.
Ναι έφυγεο Ριέρα αλλά διώξαν κακήν κακώς τον Ρόμενταλ. Ένα διώξιμο που δεν μπορεί να μην επηρέασε τον Αλμπέρτο. Αφού του ήρθε καλή προταση πρέπει να σκέφτηκε «Αντε να φεύγω μην την πατήσω όπως ο Ντένις».
Να μη πω για τους απροπόνητους (Αμπτούν και Μακούν) που δεν έχουν μια βδομάδα στην ομάδα που δεν πρέπει να γνωρίζουν ούτε προσωπικά τους παίχτες.
Να μη πω για την επίθεση. Για την είσοδο του Αλγερινού (Τζιμπουρ ενώ στον πάγκο υπήρχε το σεντερ φορ την Εθνικής Σερβίας που διαπρέπει με την φανέλα της εθνικής)
Για το σεντερ φορ της Εθνικής Ελλάδας δε λέω γιατί τον στείλαν στον Ατρόμητο. Δανεικό ευτυχώς αλλά τον τερματοφύλακα της εθνικής Ελλάδος τον διώξαν με ελευθέρας στον Αρη..
Οσο τι ήρθε; Ο προπονητής γέμισε την ομάδα με ισπανόφωνα «παλτά». Αρκει να παρατηρούμε ουτε ένας που εισηγίθηκε δεν «έπιασε» στον Ολυμπιακό. Σημείωση οι Μιράκας, Μοντέστο και Χολέμπας που ελληνοποιήθικε αποκτήθικαν από τον κ. Κόκαλη με εισήγηση του κ. Λίνεν
Και οι υπεύθυνοι για την κατάντια της ομάδας, κ.κ. Μαρινάκης και Βαλβέδε, έθεσαν σε μια μέρα που έπρεπε να είναι προβληματισμού, στόχο το Ελληνικό πρωτάθλημα του πολύ φοβάμαι κάποιος φτωχός (που μπήκε στο άρθρο 99, ψάχνει για επενδυτή ή θα πάει στο πρωτοδικείο να βρει διοίκηση) θα είναι ο πρωταθλητής ελλάδος 2011-12.
Όσο για την απραξία δεν θυμάμαι πόσους επίσημου αγώνες είχε δώσει (νομίζω κανένα) όταν το 2001 ο Ολυμπιακός είχε πάρει ισοπαλία στη Λα Κορούνια με 2 – 2 στις 18/9 επί Λεμονή. Μάλιστα οι Ισπανοί ισοφάρισαν στο 90’ με τον Βαλερόν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου