Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Οι αποδοκιμασίε συνεχίζονται

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου σε στελέχη της κυβέρνησης συνεχίζονται. Ειναι αλήθεια πως δεν μπορούν να ξεμιτήσουν.
Η κ. Αννα Διαμαντοπούλου τα άκουσε κι αυτή, χαλαρά είναι αλήθεια ίσως λόγω των μαθητών, στο σχολείο που παραβρέθηκε στον Αγιασμό για την αρχή της νέας χρονιάς σε σχολείο στην Αγία Παρασκευή.
Βέβαια κατά τη γνώμη μου, η συγκεκριμένη θέλει πολύ μεγαλύτερες αποδοκιμασίες για την κατάντια της Παιδείας. Να ξεκινάει η νέα χρονιά χωρίς βιβλία και μόνο με φωτοτυπίες.
Ακόμη γιουχάισαν και την κ. Πέγκυ Ζούνη σε έξοδο της. Βέβαια η κ. Ζούνη δε φταίει σε τίποτε αλλά στηρίζει την συγκεκριμένη των μειοδοτών που μας κυβερνούν.
Βέβαια όσο και να διαφωνεί κανείς με τέτοιες αντιδράσεις, θεωρώ πως είναι χρήσιμες. Χρήσιμες να αρχίσουν να μας εξηγούν επιτέλους.
Δύο χρόνια τώρα μας κυβερνούν με εκβιασμούς. Με το διαίρει και βασίλευε που δυστυχώς ως πριν λίγο καιρό περνούσε. Ευτυχώς ακούω καλά πράγματα για τους ιδιοκτήτες ταξί και τελευταία για τους δημόσιους υπάλληλους.
Να σταματήσουν επιτέλους να μιλάνε για κοινωνικό αυτοματισμό, γιατί θα συμπαραστεκόμαστε σε όσους χτυπούν, ας σκοτώσαν τον αγρότη, τον ιδιωτικό υπάλληλο τον εμποράκο πριν καταλάβουμε πόσο ιμπεριαλιστές είναι αυτοί οι Σοσιαληστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου