Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Φταίει πως ζούμε σε Δημοκρατία

Βγήκε μετά την συνεδρίαση της χθεσινής (18/9) έκτακτης (πάλι) κοινοβουλευτικής επιτροπής ο κ. Βενιζέλος. Από το βράδυ του Σαββάτου υπήρχαν έντονες οι φήμες για τα μέτρα που θα ανακοινωθούν πως θα στάζουν αίμα (όχι για σεξ δεν λέγαν)
Αρχισαν λοιπόν οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου και δεν ανακοίνωσε νέα μέτρα.
Εδειξε όμως ποιος φταίει που απέτυχαν. Φταίει είπε ο κ. Σαμαράς, οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί (μάλλον εκτός του κ. Καρατζαφέρη) φταίνε οι συνδικαλιστές, φταίνε οι Ακαδημαϊκοί Φταίει ο λαός.
Η δημοκρατία φταίει δηλαδή. Θα έπρεπε να τα δεχθούμε όλα χωρίς γκρίνια. Μα κ. Βενιζέλο δεν το καταλάβαμε πως έπρεπε να μην αντιδράμε καθόλου, Κι εσείς δεν ξεκινούσατε τα μέτρα με το ιστορικό «αποφασιζόμενεν και διατάσσομεν»
Λυγάμε που είστε και συνταγματολόγος
Εγώ θα έλεγα πως φταίει η ατυχία μας που έχουμε στην κυβέρνηση ΕΣΑΣ. Φταίει η ατυχία μας που είχε τους κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου που διαπραγματεύτηκαν το μνημόνιο. Τους ανθρώπους που ευτυχώς το μόνο που γλιτώσαν είναι η φυσική εθνική μας κυριαρχία. Γιατί βρισκόμαστε κυριολεκτικά υπ’ο κατοχή.
Η ατυχία μας κ. Βενιζέλο είναι πως μπήκατε εσείς ο επόμενος «τσάρος της οικονομίας». Βέβαια από τον κ. Παπακωνσταντίνου και μετά ο τίτλος υποβιβάσθηκε σε «ταμίας της τρόικας». Κι ήμασταν άτυχοι γιατί αρχίσατε λεονταρισμούς μια που ισχύουν οι υπογραφές που έβαλε ό προκάτοχός σου
Άντε ξεκουμπιστείτε όσο είναι νωρίς για να γλιτώσετε την τιμή σας και να μπορείτε να κυκλοφορείτε για κανένα καφεδάκι (γιατί όπως προφήτεψε ο κ. Παπανδρέου θα σας πάρουν με τις πέτρες) ΑΝ βρίσκεστε στην Ελλάδα και ΑΝ (ή όσο) βρίσκεστε ελεύθεροι (εκτός φυλακής δηλαδή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου