Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πάμε με κυβέρνηση σωτηρίας των δανειστών μας

Τα κατάφερε ο κ. Παπανδρέου κι «έμπλεξε» τον κ. Σαμαρά κι έκαναν την συγκυβέρνηση «εθνικής ενότητας» για τη σωτηρία των δανειστών μας.
Αφού έπεσε πολύς εκβιασμός τόσο απ’ τον ίδιο (δημοψήφισμα) όσο και από τα αφεντικά του (μας) Γερμανία και Γαλλία. Αφού τον ξεφτίλισε η κ. Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί στην σύνοδο των G20 στις Κάννες ανακοινώνοντας την ημερομηνία και το θέμα του δημοψηφίσματος και κάνοντας τον Ελληνικό λαό να βλέπει τον κ. Παπανδρέου ωσάν την κ. Τζούλια Αλεξανδράτου στο περιβόητο ροζ DVD.
Υπήρξε ενδιάμεσα και ο εκβιασμός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ (και του ελληνικού λαού) πω αν γίνουν εκλογές θα έχουμε τη χρωκοπία κι έτσι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης εύσωμη (Η κ. Αποστολάκη και η κ,Παπαδημητρίου δώσαν έμεσα την ψήφο μια που απουσίασαν και δε χρειαζόταν 151 αλλά 149 να «καθίσει» και πάλι στο σβέρκο μας)
Έτσι με τα πολλά έγινε κυβέρνηση «εθνικης σωτηρίας» (των δανειστών μας) ή καταστροφής του λαού μας;. Θα υποχρεωθεί η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς να ψηφίσει το νέο δάνειο (και το νέο μνημόνιο) έτσι ώστε στις εκλογές του Φλεβάρη (Αν μας το επιτρέψουν και κάνουμε εκλογές στις 19) να μην μπορεί να πει ο κ, Σαμαράς εγώ ήμουν απ’ έξω.
Ετσι κατάφερε ο κ, Παπανδρέου εκτός απ την συντριβή του ΠΑΣΟΚ (που είναι δεδομένη) να πάρει μαζί του στα τάρταρα ή όσο μπορέσει και τη ΝΔ.
Και καλά τα έκανε όλα αυτά για να μα σώσουν. Ποιος πρωθυπουργός; Ο κ. Παπαδήμας που ακούγεται; Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας επί Σημίτη που ευθύνετε για την κατάντια της χώρας μας; Αυτός που έκανε τις διαπραγματεύσεις με την Goldman Saks να κάνει τα Swaps με σκοπό να ξεγελάσει τους εταίρους μας να μπούμε στην ομάδα του Euro κακώς τώρα πια για τους Ευρωπαίους και κακώς για τον λαό μας; (Για άλλους λόγους)
Μέχρι τώρα λέγαμε πως πάνε να μας σώσουν αυτοί που μας κατέστρεψαν (ως ομάδες). Τώρα θα λέμε και ως άτομα (Παπαδήμος). Ευτυχώς που δεν κάνουν πρωθυπουργό τον Σημίτη
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου