Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Γιατί δεν πήγε να εισπράξει την «αγάπη του λαού»;

Χθες (17/11) για πρώτη φορά ενώ κυβερνά το ΠΑΣΟΚ (έστω και μαζί με άλλους) δεν παρουσιάστηκε επίσημος στην γιορτή του Πολυτεχνείου.
Η Αννα Διαμαντοπούλου ως υπουργός παιδείας φοβήθικε να καταθέσει στεφάνι.
Και ήταν λογικό. Εδώ γινόταν χαμός τόσα χρόνια στο πολυτεχνείο την ώρα της κατάθεσης στεφάνων από εκπρόσωπους των κομμάτων. Δεν θα γινόταν σήμερα όταν κατάθετε η υπουργός Παιδείας; Και μάλιστα στην πρώτη εκδήλωση που δεν υπήρχε Πανεπιστημιακό άσυλο.
Βέβαια είναι πολλά τα κατορθώματα της σημερινής κυβέρνησης. Κατορθώματα τα οποία είναι τέτοια που φοβίζουν τους υπουργούς να εισπράξουν τον ενθουσιασμό του λαού μας.
Η κ Διαμαντοπούλου τα διέλυσε, σχεδόν, όλα
- Συγχώνευσε δημοτικά σχολεία και γυμνάσια (που πάρα πολλά απ’ αυτά έγιναν αναγκαστικά) για λόγους οικονομίας απ’ ότι φαίνεται.
- Άργησε να τυπώσει τα βιβλία (δεν τα τύπωσε ακόμη όλα), μάλλον πάλι για λόγους οικονομίας έτσι ώστε να κοντεύουν να φτάσουν Χριστούγεννα και τα μισά σχολεία δεν έχουν βιβλία.
- Ψήφισε νόμο για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ που αντιδρούν πολλοί σύγκλητοι και φοιτητικές παρατάξεις (πάλι για λόγους οικονομίας)
- Τέλος η κυβέρνηση που εκπροσωπεί έχει φορτώσει στην πλάτη του Ελληνικού λαού τόσα βάρη που το ασήκωτα είναι πολύ επιεικείς έκφραση
Επίτηδες άφησα το στερνό τους κατόρθωμα.
Τριάντα οχτώ χρόνια μετά έχουμε στην κυβέρνηση νοσταλγούς της Απριλιανής χούντας.
Φαντάζεστε να κατέθετε στεφάνι εκ μέρους της κυβέρνησης ο κ. Βορίδης ή ο κ. Γεωργιάδης;
Να πω και μόνο τι ακούστηκε όταν κατέθετε στη Λάρισα η ΝΕ ΠΑΣΟΚ στεφάνι στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου.
ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ στην εξουσία φώναξαν κάποιοι παρευρισκόμενοι. Όχι Λαός Πασόκ στην εξουσία όπως το 1981 αλλά Λάος Πασόκ στην εξουσία για να δείξουν (μάλλον) το σημερινό αίσχος.
Το έχω ξαναγράψει. Αργά ή γρήγορα θα γίνουν εκλογές (ο κ. Σαμαράς τις βλέπει σύντομα, στις 19 του Φλεβάρη) πως θα μπορέσουν να συναντήσουν τους ψηφοφόρους τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου