Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Nigel Farage: Μια ακόμη σωστή
φωνη στο Ευρωκοινοβούλιο

Ένας ακόμη Ευρωπαίος Ευρωβουλευτής Βρετανός Nigel Farage είπε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ειναι αξιοσημείωτο πως αντιδρούν οι ξένοι (Τον Μάιο του 2010 το Κον Μπετιτ, σήμερα ο Φάρατζ και δεν αντιδρούν οι δικοί μας. Ισως χρειαζόμασταν ως Ελλάδα Ευρωβουλευτή την κ. Κανέλλη.
Ακόμη είναι εντυπωσιακό πως η ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο του κ. Φάρατζ (που μεταξύ άλλων κανε μία άνευ προηγουμένου επίθεση στους θεσμούς της Ευρωπαίκής Ένωσης που επέβαλαν κυβερνήσεις μαριονέτα σε Ελλάδα και Ιταλία αγνοήθικε από τα ελληνικά ΜΜΕ.
Μονο ο ΑΝΤ1 το «έπαιξε» στο Ράδιο Αρβύλα ίσως και στο «πρωινό του», ίσως γιατί είδα καλεσμένο τον κ. Κουίκ. Δεν ξέρω για το δελτίο ειδήσεων. Και ο “Kontra chanel” (ΤΟΠΙΚΟΣ τηλεοπτικός σταθμός των Αθηνών)
Ο κ. Κουίκ (γι’ αυτό συνδέω την παρουσία του στον ΑΝΤ1 με την ενδεχόμενη παρουσίαση τη ομιλίας Φάρατζ του πήρε αποκλειστική συνέντευξη για το δελτίο του στο Kontra chanel. Μέσα στην οποία ξεχώρησα την ανάγκη της επανάστασης των Ελλήνων, ότι αυτός θα διαμαρτυρόταν (ακόμη ένας μετά τον Γερμανό δημοσιογράφο Gabor Steingar ) και την ανάγκη ανάδειξης νέων μεγάλων ηγετών στην Ελλάδα. Φαντάζομαι και στην Ευρώπη


Πηγές: http://www.trelokouneli.gr/2011/11/blog-post_8704.html
http://www.trelokouneli.gr/2011/11/kontra-news.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου