Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Το μεγαλείο των φίλων του Ολυμπιακού

Με 45λεπτο οικογενειακό διπλό γιόρτασε ο Ολυμπιακός τους φετινούς τίτλους στο ποδόσφαιρο.
Μια φιέστα που ήταν γιορτή αποχαιρετισμών.
Σταμάτησε ο μεγάλος αρχηγός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Σταμάτησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με προβλήματα στην καρδιά (έκανε στεντ). Σταμάτησε ο Παρασκευές Αντζας, έφυγε ο Χρήστος Πατσαντζόγλου (το πήρε ο κ. Λεμονής στην Κύπρο) Δε ανανέωσε κι ο Ερνέστο Βαλβέδε.
Ο οποίος εδειξε τώρα στο τέλος το Μεγαλείο του ανθρώπου.

Ο άνθρωπος άργησε να καταλάβει που ήρθε έτσι ειπε τον περασμένο Αύγουστο μετά τον αποκλεισμό από την Ανώρθωση. Δεν το κατάλαβε όμως ούτε τότε. Το καταλάβαινε σιγά σιγά την χρονιά που μας πέρασε.
Αλλά έκανε το σημαντικό λάθος, που του στοίχησε την εμπιστοσύνη του προέδρου, Δεν φέρθηκε όπως πρέπει και δεν απάντησε στην ώρα του (Τον Δεκέμβρη έστω τον Απρίλη) νομίζοντας ότι θα έχει πρόταση από Ισπανία. Το κατάλαβε το Σάββατο όταν τον αποθέωσε ο κόσμος.
Ναι κ. Βαλβέδε αυτός είναι ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του. Αναγνωρίζει την αξία του ανθρώπου. Ρωτήστε τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν απ’ το λιμάνι, και ειδικά τον Τάσο Μητρόπουλο που τον χειροκρότησε ο κόσμος όταν πήγε στο Καραϊσκάκη να παίξει αντίπαλος και με την ΑΕΚ και με την Βέροια. Ενω με τον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να παίξει πάνω από 2 λεπτά λόγω αποδοκιμασιών, ήταν και εκτός έδρας στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα.
Και γάτος ο κ. Κόκαλης δεν κατέβηκε. Αν κατέβαινε όλοι θα έρχονταν σε δύσκολη θέση. Και ο κ αυτός και ο κ Βαλβέδε (πως θα αντιδρούσαν άραγε;) και ο κόσμος.
Όσοι παρακολούθησαν αυτή την φιέστα, έστω και τηλεοπτικά, κατάλαβαν γιατί ο Ολυμπιακός έχει τόσο κόσμο με το μέρος του.
Όσοι την παρακολούθησαν με καλή διάθεση και δυστυχώς δεν είναι φίλοι άλλων ομάδων, κι εγώ δεν είδα το Παναθηναϊκός – Άρης στο μπάσκετ γιατί παράλληλα γιορτάζαν και το πέμπτο ευρωπαϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου