Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Τα παπαγαλάκια και ποια είναι.(;)

Τελικά πιο πετυχημένη απ ότι περίμενα, αν και περίμενα να «πιάσει», η διαφήμιση της ΝΔ με τα πράσινα παπαγαλάκια. Τόσο που προσπαθεί να εκμεταλλευθούν και οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ την επέτυχα της,
Πως προσπαθούν να το κάνουν; Αναγνώρισαν λέει τον εαυτό τους στα «πράσινα παπαγαλάκια». Λες και η δουλειά τους δεν είναι να κατηγορούν την κυβέρνηση και να καταστροφολόγου Λες και ενδιαφέρει την, κάθε, κυβέρνηση τι λέει η αξιωματική αντιπολίτευση. Ούτε εμάς, τον λαό, μας ενδιαφέρει.
Μας ενδιαφέρει να έχουμε λεφτά, που δεν έχουμε όπως και δεν είχαμε. Μας ενδιαφέρει να έχουμε δημοκρατία, που έχουμε και είχαμε.
Τα παπαγαλάκια είναι οι τιλεπαπαρολόγοι που γράφω συχνά. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα και «σχολιάζουν» την επικαιρότητα μην έχοντας, φαινομενικά, κανένα συμφέρον και σκέφτονται το καλό μας.
Τώρα πώς δεν έχουν κανένα συμφέρον όταν ο ένας έχει την πιο φιλοκυβερνητική εφημερίδα και ο άλλος δεν βγάζει μόνο την πιο «πράσινη», καμιά σχέση με τους οικολόγους, εφημερίδα. Αλλά εκτός ότι γράφει τα πιο άσχημα για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, δεν μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια αλλά επειδή ξέρω την προκατάληψη του ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΕ , αλλά βάζει και τις πιο άσχημες φωτογραφίες του πρωτοσέλιδες αν δεν τις παραποιεί.
Είναι κι άλλοι αλλά δεν έχουν τόσο φανερά τα συμφέροντά τους. Αυτοί είναι οι παπαγάλοι όταν επί Σημίτη ό μόνος από του δημοσιογράφους που μιλούσε ανοιχτά για «ακρίβεια» ήταν ο κ. Τέρανς Κουίκ που έτρεχε στις λαϊκές και παρουσίαζε στις εκπομπές του ότι μαγνητοσκοπούσε. Μάλιστα ο τίτλος της ενότητας ήταν ακριβώς αυτός. «Ακοπα κι αμοντάριστα».
Ας βγει λοιπόν κάποιος και να τους πει, «όχι κύριοι δεν είστε εσείς οι πρασινοι παπαγάλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου