Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Μπηκαν στο χορό

Ως πριν λίγο καιρό όλοι ήταν χαρούμενοι που ανέβαιναν στα γκάλοπ οι Ομόλογοι. Και ως ένα σημείο είναι λογικό να ανεβαίνουν. Όταν δεν ήθελες να πεις ότι υποτρίζεις κάποιο «συμβατικό» κόμμα έλεγες «οικολόγους» θα ψηφίσω.
Σε πρόσφατη συνέντευξη «γκαλοπατζή» ειπώθηκε «όταν είδαμε πως έχουμε πολλούς που ψηφίζουν οικολόγους ψάξαμε και τους χωρίσαμε. Οικολόγοι Βεργή, Οικολόγοι Παπανικόλα και Οικολόγοι Πράσινοι».
Οι κ.κ. Βεργής και Παπανικόλας έχουν περάσει σαν γραφικοί. Κυρίως ο πρώτος. Έτσι όταν έλεγες Οικολόγοι σε βάζαν να επιλέξεις. Ξέροντας τα έργα και τις ημέρες των άλλων δύο έλεγες «Πράσινους»
Έτσι οι «Οικολόγοι πράσινοι» έφτασαν ως το 10%. Μάθαμε λοιπόν πως δεν είναι κι αυτό ένα αόριστο κόμμα. Έχει αρχηγό τον κ. Μιχάλη Τρεμόπουλο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο και δημοτικό σύμβουλο εκεί.
Μάλιστα είναι επί κεφαλής στο αντίστοιχο ευρωψηφοδέλτιο. Που θα ενταχθεί, αν εκλεγεί, στην αντίστοιχη ευρωομάδα, που ανήκουν και οι Γερμανοί «Πράσινοι» που ο εκεί επικεφαλής τους κ. Γιόσκαρ Φίσερ ήταν υπουργός Εξωτερικών όταν η Γερμανία βομβάρδιζε την Γιουγκοσλαβία.
Έμαθε όλη η Ελλάδα πλεον πως ο κ. Τρεμόπουλος είναι ο τρελός του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Πρότεινε να κάνουμε άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ και συνεχίζει να αποκαλεί Τα Σκόπια «Μακεδονια» εκνευρίζοντας του συνυποψήφιους του. Πέσαν στα βαθιά η κύριοι τώρα. Άντε να μπούνε στον χορό να δούμε πως χορεύουν. Και Τελικά μήπως πρέπει να βγουν πρώτοι οικολόγοι οι του Βεργή; Πιο ακίνδυνοι είναι ο Δημοσθένης Βεργής κι ο «Κάτμαν» απο τον κ. Τρεμόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου