Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Το πάθημα μου της Δευτέρας
και η προεκλογική διαφήμιση της ΝΔ

Είδα την προεκλογική διαφήμιση της ΝΔ στην τηλεόραση.
Μου άρεσε πάρα πολύ, ως ένα συγκεκριμένο σημείο. Εκεί που λέει τί έκανε αυτά τα χρόνια η ΝΔ. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
Ίσως γιατί αισθάνθηκα παθών.
Γιατί παθών; Από τα δελτία ειδήσεων και τους τηλεπαπαρολόγους.
Με τη μόνη διαφορά όταν ανοίγω την τηλεόραση γεμίζει το σπίτι μου πράσινα, μπλε, και ροζ (του σύριζα) παπαγαλάκια.
Και δεν λέω του ΚΚΕ ή του ΛΑΟΣ γιατί δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς ή βουλευτές. Και δεν έχουν τα κόμματα αυτά τηλεπαπαρολόγους εκπρόσωπους. Ισως γιατί στους αντίπαλους μοιάζουν ή είναι ακραίες απόψεις.
Γι’ αυτό κι εγώ «έκοψα» την παρακολούθηση των ειδήσεων από το το Mega και το Alter. Και τον Alpha, αλλά δεν τον λογαριάζω μια που εκεί πηγαίνω για να δω μόνο τα Σαββατοκύριακα την Ναταλία Γερμανού μια που όλο το τημ της κάνει πράξη τον τίτλο της εκπομπής. Είναι «μες την καλή χαρά»
Και το δελτίο ειδήσεων του Αντένα δεν πολυπάει πίσω αλλά το βλέπω πιο χαλαρά, μια που τηλεοπτικά προτιμώ να ενημερώνομαι απο τον Σκαϊ.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, τελείως έπεσα στο Super Star. Ασχολούταν με την Eurovision και τον Σάκη Ρουβά. Μια μέρα καθώς ήταν μετά τον τελικό προσπάθησα να το παρακολουθήσω.
Φωνάζαν και λέγαν διάφορα οι του πάνελ. Τους απασχολούσε το θέμα σε όλη την εκπομπή. «Δεν θα έχουν άλλο κουτσομπολιό» σκέφτηκα.
Αλλά εκεί που το έβλεπα θυμήθηκα τα μονοθεματικά δελτία του Mega, Τότε είναι η τελευταία φορά που το παρακολούθησα σοβαρά. Πλέον όταν βλέπω τέτοια δελτία και δεν μπορώ να το αποφύγω προσπαθώ να μη το παρακολουθώ.
Η κ. Λαμπίρη λοιπόν στα μάτια μου γινόταν σιγά σιγά Ολγα Τρέμη.
Κούνησα το κεφάλι μου να συνέρθω. Ωπ εκεί δεν ήταν ο κ. Ρακιτζης; Τι ζητάει ο κ. Πρετεντέρης. Να κι ο κ. Καμπούρακης κι άλλος κι άλλος.
Ε τότε το έκλεισα κι έβαλα κανένα mp3 να ηρεμίσω.
Μετά από καμιά ώρα συνήλθα Αυτή είναι λοιπόν η ποιότητα των δελτίων ειδήσεων που έχουμε. Για βάλτε τον εκφωνητή (συντονιστή πια ενός απ αυτά τα δελτία ειδήσεων) και τους τηλεπαπαρολόγους στη θέση συντελεστές ενός μεσημεριανού και τηλεπαρουσιάστριας και το αντίθετο. Τι αλλάζει; Σας ενημερώνει κανείς τους; Ασχετα με το τι λένε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου