Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Εκλογές στις 12 του Ιούνη;

Συνέντευξη Τύπου έδωσε χθες ο κ. Λοβέρδος και η κ. Διαμαντοπούλου τα έβαλε με την αριστερά και το μισό (μη φιλελεύθερο) ΠΑΣΟΚ.
Υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί σήμερα (Τρίτη 10/5) ο πρωθυπουργός και μετά επισκέπτεται τον κ. Παπούλια.
Γιατί μου μυρίζουν εκλογές; Ίσως να είναι ΚΑΙ η αυριανή απεργία της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και των δημοσιογράφων. Ίσως να είναι ΚΑΙ τα μέτρα που θα μας πάρουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Ίσως να είναι ΚΑΙ η συζήτηση για το μνημόνιο νούμερο 2 (κάπως όπως ο εξολοθρευτής).
Έτσι βλέπω να έχουμε εκλογές και πάλι της Πεντηκοστής (12/6). Και πάλι βλέπω να μας χαλάνε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Βλέπεις δείχνουν τα πράγματα πως ο Γιωργάκης ολοκλήρωσε το έργο του. Μας έβαλε ολόκληρους στα σκ@@, μαζί με τον φίλο του Ντομινίκ Στρος Καν υπέγραψε το μνημόνιο (το πρώτο, το βραχυπρόθεσμο), προετοίμασε για το μακροχρόνιο δεσμεύοντας την επόμηνη κυβέρνηση. Καιρός λοιπό να φύγει.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι 1) πως δεν θα το «σκάσει» εντποπωσιακά με ελικόπτερο όπως στην Αργεντινή και 2) Θα υποχρεώσει το μισό ΠΑΣΟΚ που λέει η κ Διαμαντοπούλου δεν καταλαβαίνει την κατάσταση να ψηφίσει ΝΔ να φύγουν οι ανθέλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου