Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η αντίσταση του Μάρκου


Τον κ. Μάρκο Σεφερλή ποτέ δεν τον συμπάθισα για την δουλειά του. Είτε επειδή θεωρώ πως αντιγράφει πιστά τον μακαρίτη άγγλο κωμικό Μπένι Χιλλ, αλλά κι επειδή πιστεύω πως κάνει πράγματα για να βγάλει εύκολο γέλιο, με χοντροκομμένα σεξιστικά σετάκια.
Ωσπου είδα την τελευταία διαφήμιση που έκανε για τα πατατάκια Jumbo chip.
Γέλασα με τις ατάκες του, καθώς και με το εύρυμα να λέει το μαζί τα φάγαμε ο ίδιος (άλλωστε σε όλο το σκετσάκι παίζει μόνο ο ίδιος) μεταμφιεσμένος σε πολιτικό που να επαναλαμβάνει μαζι τα φάγαμε. Λίγο μετά από τον ψάχνει για τα chips και να το λέει όλη η οικογένειά του. Και φυσικά το κλου είναι στο φινάλε που ο πολιτικός της τηλεόρασης κοιτά ένα σακουλάκι πατατάκια με διάθεση να τα πάρει και να του απαντά ο πρωταγωνιστής «Ασε εσύ έφαγες πολλά». Να παρατηρίσω βέβαια πως σε συγκεκριμένες στιγμές ακούγεται: «Η πιο μεγάλη πατάτα που έγινε ποτέ»
Βρήκα ευρηματική τη δουλειά του μια που φαντάζομαι όλη δουλειά (σενάριο και σκηνοθεσία είναι δική του εκτός της ιδέας που πολύ πιθανό να είναι κι αυτή).
Διάβασε σε blog χθες πως: Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή με τα πατάκια!
Αναρωτήθηκα είναι δυνατόν μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση να κάνει τέτοια πράγματα; Και μαλιστα όταν κατηγορούν, γιατί περί κατηγορίας πρόκειται, πως μοιάζει με τον παππού του;
Στο κάτω κάτω όταν λέει κάτι δεν περιμένει αντιδράσεις;
Μπράβο στον Μάρκο Σεφερλή. Αυτή η διαφήμιση είναι κατ’ εμε ένα ακόμη κεσεδάκι γιαούρτι που εκτοξευόταν σε κάθε προβολή της (κι εκτοξεύεται όσο ακόμη θα προβάλλεται) κατά του αντιπροέδρου της ανεκδιήγητης κυβέρνησης. Και κάθε φορά που βλέπω κάποιον να τρώει τα συγκεκριμένα πατατάκια νιώθω σα να τρώει το συγκεκριμένο γιαούρτι. Απ’ το κεφάλι δηλαδή που εκτοξεύτικε

eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου