Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ρεζίλι ξανά, για βλακείες αυτή τη φορά

Γίναμε πρωτοσέλιδο (και από τα πρώτα θέματα) στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όλου του κόσμου με τις βλακείες που κάναν τα τσογλανάκια το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ.
Γίναμε ξανά περίγελο όλης της υφήλιο.
Δεν εξετάζω για το τι έγινε πριν τον αγώνα εκτός σταδίου μια που αυτό που μας προσέβαλε ήταν το εντός,
Ποιος έφταιξε; Δεν μπορώ να καταλάβω, μια που την αστυνόμευση μέσα στο γήπεδο την είχε αναλάβει η δημόσια αρχή (δηλαδή η ΕΠΟ) που προσέλαβε, λέει, 600 σεκιουριτάδες. Που δεν κάναν σωστά την δουλεία τους.
Δεν είναι δυνατόν μετά το τρίτο γκολ της ΑΕΚ να μπουν μέσα στο γήπεδο να πανηγυρίσουν. Γιατί πληρωνόταν, πολλά ή λίγα δεν εξετάζω;
Βέβαια δεν ενόχλησαν. Πανηγύρισαν απλά. Όπως ήταν και στις καθυστερίσεις ο αγώνας μόλις σφύριξε ο (κάκιστος) κ. Κάκος νομίσαν οτι ο αγώνας έληξε και μπήκαν μέσα να πανηγυρίσουν και να πάρουν τα δίχτυα. Τι νομίσαν δηλαδή; Όλοι μας έτσι νομίσαμε.
Μετά επενέβη και η αστυνομία να καθαρίσει τον χώρο να συνεχιστεί το παιχνίδι (τα 7’) κι έγινε το έλα να δεις.
Αυτό που έπρεπε να κάνει ο κ. Κάκος είναι να διακόψει το παιχνίδι. Μπορεί και να το κάνε
Ο κ. Σπανός (πρόεδρος του Ατρόμητου) να πάρει την ομάδα από το γήπεδο και να μη παρευρεθεί στην παρωδία απονομής, που φυσικά
Ο κ. Πιλάβιος (ναι αυτός που είπε πως «ο επόμενος τελικός θα γίνει στην Γερμανία») να διατάξει με συνοπτικές διαδικασίες, ούτε αθλητικός δικαστής ούτε τίποτε την επανάληψη του τελικού κεκλιμένων των θυρών.
Αίσχος. Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι για σοβαρά πράγματα. Δεν θα μας κάνουν και 100 τσογλανάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου