Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Η επέτειος του μνημονίου


Ένα χρόνο συμπληρώθηκε από την υπογραφή του Μνημονίου. Ένα χρόνο χρόνο από την ψήφιση στη Βουλή με την κομματική πλειοψηφία (ΠΛΗΝ ΔΗΜΑΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΟΡΑΦΑ) και του όλου του ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη να μην ξεχνιόμαστε.
Η χώρα μας Στενάζει και αναστενάζει κάτω κάτω από την μπότα του ΔΝΤ και ΕΕ με την κυβέρνηση να εκτελεί εντολές ζητώντας από το λαό να πληρώσει τα σπασμένα και τα κλεμένα (κλεμένα και απ’ αυτούς).
Τώρα πλέον δεν μπορούν να σταθούν πουθενά, αλλά τι να το κάνεις. Ούτε στην κηδεία του Λάκη Σάντα, του ήρωα που με τον Μανώλη Γλέζο κατεβάσε την Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη, δεν μπόρεσε να γλιτώσει τα γιουχαΐσματα. Κι ευχαριστώ όπως όλος ο Ελληνικός Λαός τον κ. Νίκο Ευαγγελάτο που «ανέβασε» το βίντεο στο Newsit.gr (μέσω του youtube που το παίρνω εγώ).
Το καλύτερο δώρο στον κ. Παπανδρέου για την επέτειο αυτή το έκανε την περασμένη Τρίτη (3/5) ο κ. Λάκης Λαζόπουλος με το απόσπασμα από την συνέντευξη του κ. Στρος Καν (κομμένο μια που αποκάλυψε η «Καθημερινή» το τι είχε πει) σε γαλλικό κανάλι. Ελπίζω την επόμενη Δευτέρα να μας δείξει και το απόσπασμα, που πάλι κόπηκε, με τους χαρακτηρισμούς που έκανε (όπως φημολογείται) για τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής διεθνούς.
Μέσω της τεχνολογίας που κατέχω μόνο εγώ (όπως θα έλεγε ο κ. Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα) στη φωτό βλέπουμε (από αριστερά) τους κ.κ. Παπανδρέου, Λοβέρδο και Παπάκωνσταντίνου να επιβιβάζονται στο ελικόπτερο στην ταράτσα του μεγάρου Μαξίμου να τους μεταφέρει έξω από την χώρα που δρομολόγησαν την καταστροφή τους.
Η φυγή τους γίνετε Παλαιοκώστας style, με τη διαφορά πως το ελικόπτερο του Παλαιοκώστα δεν προσταρατσώθικε στον Κορυδαλλό
(Η φωτο είναι από την αντίστοιχη δραπέτευση των πολιτικών στην Αργεντινή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου