Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Θα πέσει και ο Ολυμπιακός Βόλου;

Κοιτώντας τα ειδησεογραφικά site το Σάββατο το απόγευμα είδα στο zougla.gr πως η UEFA «καίει» τον Μπέο για τα στημένα.
Κι επειδή στην Ελλάδα η αθλητική δικαιοσύνη είναι αμείλικτη, στους μικρούς γιατί σους μεγάλους να μη πω, βλέπω από τώρα τον Ολυμπιακό Βόλου στην Β’ Εθνική.
Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη χαρά των συντοπιτών μου Λαρισαίων και δική μου.
Κι αυτό γιατί:
Μίλησε υποτιμητικά για το νεοανεγειρμένο γήπεδο FC AEL ARENA
Μίλησε υποτιμητικά για την βασσίλισα του κάμπου ΑΕΛ την αγαπημένη κάθε Λαρισαίου φιλάθλου όποιας ομάδας και να ναι οπαδός.
Στέρησε την εκλογή στον συμπατριώτη του κ. Παπατόλιοα με την δήλωσή του πως «απαγορεύω στους Λαρισαίους να έρθουν στον Βολο για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ» Ο κ. Παπατόλιας είχε την ατυχία (εκτός του να μην αντιδράσει κανείς του συνδιασμού του) ο συγκεκριμένος αγώνας να είναι παραμονές του α΄ γύρου των εκλογών.
Απέλυσε τον Σάκη Τσιώλη (που τελικά βγήκε ωφελημένος αδού πήγε μετά τον Αρη θεσ/νικης) μόνο και μόνο επειδή σε αγώνα που κέρδισε ο Ολυμπιακός Βόλου στην έδρα της Λάρισας ευχήθηκε σωτηρία της ομάδας.
Έγινε έτσι τα πράγματα μετά την πτώση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με την σωτηρία του Αστέρα Τρίπολης αν πέσουν οι γείτονες Βολιώτες να σωθεί η ΑΕΛ.
Και σ’ αυτή την περίπτωση σίγουρα η ΑΕΛ θα βγάλει ανακοίνωση «Ευχαριστώντας τον κ. Μπέο που έμπλεξε τον Ολυμπιακό Βόλου σε στημένους αγώνες να σώσει την Βασίλισσα. Ετσι κάνουν οι σωστοί υπήκοοι κ. Αχιλλέα θυσιάζονται για την Βασίλισσα του;. Κι εσείς, ως Θεσσαλοί, έχετε την ΑΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου