Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Γιατί μας σπρώχνουν προς τα εκεί;

Αποτρόπαια δολοφονία έγινε προχθές στο κέντρο της Αθήνας από αλλοδαπούς. Σκοτώσαν 44χρονο την ώρα που πήγαινε να πάρει απο το πάρκινγκ το αυτοκίνητό του. Λεπτομέρεια για να πάει τη γυναίκα του να γεννήσει γι’ αυτό και είχε και κάμερα μαζί του.
Αυτά και άλλα μικρότερα γεγονότα σπρώχνουν τους κατοίκους το κέντρου της Αθήνας στην αγκαλιά της «χρυσής αυγής». Της οργάνωσης που είναι συνόνυμη με τον ρατσισμό, τον χιτλερισμό, κι όλα τα αντί που συνεπάγονται αυτές οι ιδεολογίες.
Και είναι το ελληνικό κράτος και η αστυνομία που κάνουν τους ανθρώπους ρατσιστές. Αφού η «χρυσαυγίτες» τους συμπαραστέκονται εκλέγουν κι αυτοί τον κ. Μανωλάκο δημοτικό σύμβουλο. Κι έτσι το δημοτικό συμβούλιο Αθηνών έχει πλέον πολλές φωνές.
Από τον ανατρεπτικό κ. Ψινάκη που λέει τα πράγματα σε τηλεοπτική γλώσσα (argo), τον κ. Καμίνη που δεν αντέδρασε όταν ακούστηκε πως απαγόρεψε να ακούγεται το Χριστός Ανέστη από το δημοτικό ραδιόφωνο Αθηνών να μη προσβληθούν οι μουσουλμάνοι (και το πίστεψε ο κόσμος μια που το βρήκε πως μπορεί να το έχει κάνει ο ίδιος) ως τον ακραίο κ. Μανωλάκο)
Να μην εξαιρέσω και την προσπάθεια της αστυνομίας. Ενώ επιδεικνύει πρωτοφανή ζήλο στις διαδηλώσεις, έχει αφήσει στην ασυδοσία το κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Βικτωρίας. Μάλλον μέχρι να το καθαρίσει η «Χρυσή Αυγή», όπως λένε οι γείτονες του θύματος, έκανε στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα και τους εσπρωξε εκεί. Ετσι σπρώχνουν αυτούς στην ακροδεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου